Algselt postitas zurka1
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
väravavaht on sündinud 92 aastalAlgselt postitas cosmix100 Vaata postitustEi olnud midagi Karksi Elvast üle ju..Meil oli ikka palju võimalusi väravate löömiseks aga Karksi vv oli tasemel:P Ja ainukesed Karksi ohtlikud kohad olidki need kui vv peale lõi :P
korralik äss on ;D
Kommentaar
-
Levadia poolelt ka midagi rõõmustavat ei olnud. Elvat ja Karksit oleks tahtnud võita. Kotkale polnud midagi erilist vastupanna. Tammekaga 5-6.koha mängus pidime lihtsalt võitma.
FC Levadia 0 - 3 Fc Kotkas
Fc Elva 2 - 1 FC Levadia
Karksi-Nuia 3 - 3 FC Levadia
5-6.koha mäng
FC Levadia 3 - 1 Maag Tammekaforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
no kui 91 poisid mängida oskavad ega siis see aasta vist väga ei loeAlgselt postitas Evu Vaata postitustLevadial olid pooled poistest 91.a sündinud, teised 90.
Kommentaar
-
noh ma ei teaAlgselt postitas plomps Vaata postitustfc kotkas on ka ju 90/91 koos.
ikkagi esiliiga 90a kotkas , et olex võinud võita ära ikka;P
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustLevadial olid pooled poistest 91.a sündinud, teised 90.
Karksil olid 92 enamus,kaks venda oli 90 ja 3venda 91 edOlen see kes olen
Kommentaar
-
No me ei tee saalis trenni. Meil on talvel trennid kotka hallis kus on kunstmuru. Hall on pealegi suuur, mitte väike nagu saal.Algselt postitas meelis989 Vaata postitustnoh ma ei tea
ikkagi esiliiga 90a kotkas , et olex võinud võita ära ikka;P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar