Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
JK Maag-Tammeka - Põltsamaa Sport 1:3
Mis flora III - Võru mäng jäi?\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
Algselt postitas greenday Vaata postitustJK Maag-Tammeka - Põltsamaa Sport 1:3
Mis flora III - Võru mäng jäi?
Kommentaar
-
Algselt postitas zlatan13 Vaata postitustTubli FCE Otepää, teie peale püstitatud lootused on siiani paika pidanud, kuigi raskeks läheb sest 4 meeskond on ikka päris võrdsed, kellega järgmine mäng teil on?
Üritame parimat
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustTo zlatan13: zurka1 on FC Elva treener. Ma loodan, et see saladus polnud.Kahtlane ka muidu et keegi poistest nii palju infot omaks. Proovin kõik tulemused ikka kiirelt üles riputada, et oleks A2 II liiga võistkondadel kuskilt tulemusi jälgida!
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustEnamus võistkondades ju nii, FCE Otepää võistkonnas enam-vähem 50:50Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.
Kommentaar
-
Algselt postitas firsttouch Vaata postitustJK Võru - JK Tallinna Kalev 14 - 0
või ma ei saa aru kuidas see võimalik oli .
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustKes kalevil mängisid ? kõrtsmik ja need ka ?
või ma ei saa aru kuidas see võimalik oli .
Kommentaar
-
Algselt postitas blin Vaata postitusthahahaha, ei mängi kõrtsmik mingit 2 liigat A-klassis sul, ole lihtsam.
alles mängisime kaleviga ka kõrtsmik lõi meile värava ka. nii et jah .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar