Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 / II-liiga / 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kalevi ja tvmk mäng toimub 5 juunil ja siis kalevi ja maag tammeka mäng selllest nädal edasi

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
      Et siis ühesõnaga saite meie vastu oma parima koosseisu kokku? :P
      No võrreldes näiteks Võru ja Viljandi mänguga oli meil tõesti hea koosseis kohal, aga 2 põhimeest ja mõned varumehed(nagu nägite, ei olnud meil pinki praktiliselt ollagi) olid ikka puudu.
      Ja see on ju loogiline, kui tugeva vastase vastu 2:0 ees ollakse, jäätakse surve alla, istutakse kaitses ja üritataksegi kontratega rünnata. Esimene poolaeg ei surunud te midagi terve aeg.

Kommentaar

Algselt postitas saue6 Vaata postitust
        No võrreldes näiteks Võru ja Viljandi mänguga oli meil tõesti hea koosseis kohal, aga 2 põhimeest ja mõned varumehed(nagu nägite, ei olnud meil pinki praktiliselt ollagi) olid ikka puudu.
        Ja see on ju loogiline, kui tugeva vastase vastu 2:0 ees ollakse, jäätakse surve alla, istutakse kaitses ja üritataksegi kontratega rünnata. Esimene poolaeg ei surunud te midagi terve aeg.
        Ma ei väidagi, et terve mängu surusime Lihtsalt poolaja lõpus ja terve teine poolaeg. Aga mis seal enam, mäng mängitud ja kõik. Tulemus siis seekord selline. Sügisel siis uus mäng ning kõigil uus võimalus teha vigade parandus esimesest mängust. Aga edu ikkagi edaspidiseks, mida rohkem tugevamaid meeskondi seda parem mängida

Kommentaar

nojah ma pidasin silmas et kui terve meeskond olemas siis me saame kõigile vastu ja head mängu pakkuda ega keegi pole võitmatu ja edu teilegi

Kommentaar

Algselt postitas YuWo Vaata postitust
            nojah ma pidasin silmas et kui terve meeskond olemas siis me saame kõigile vastu ja head mängu pakkuda ega keegi pole võitmatu ja edu teilegi
            Tilk tõrva ka teie meepotti - kahju, et Kerro oma kvaliteeti ei saanud näidata. Vaatas mängu publiku hulgast ja jalad sügelesid küll Aga loodan, et ta õppis sellest eemale jäämisest midagi head
            www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas YuWo Vaata postitust
              Seda küll jah, pall ümmargune

Kommentaar

Algselt postitas kunzT
                N 07.06 17:00 Viljandi SK - Võru JK
                Kus staadioni peal mäng toimub viljandis?
                kunstmuru?(uus või vana)
                muruplats?
                ma arvan et murupeal ikka.
                muidu on viljandis uus kunstmuru ka olemas , kuhu pannakse kummipuru veel peale ja siis enamvähem korras.

Kommentaar

viljandis on muruväljak suhteliselt halb ..

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                    ma arvan et murupeal ikka.
                    muidu on viljandis uus kunstmuru ka olemas , kuhu pannakse kummipuru veel peale ja siis enamvähem korras.
                    minu teada lastakse kunstmurule 10.juuni

kell 10.00 JK Tulevik - FC Elva (D1 vanuseklassi mäng)
                    kell 11.00 JK Tulevik I - FCE Otepää (E1 vanuseklassi mäng)
                    www.fcelva.ee

Kommentaar

Elva kellega teil järgmine mäng on??

Kommentaar

Algselt postitas uuuu Vaata postitust
                        Elva kellega teil järgmine mäng on??
                        Põltsamaaga võõrsil Tuleb kindlasti väga raske mäng :/
                        FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                          Põltsamaaga võõrsil Tuleb kindlasti väga raske mäng :/
                          Suht ränk, edu

Kommentaar

Sauel siis kevadringis arvatavasti kolme kõige nõrgemaga mängida. Kui mehed ikka kohale tulevad, siis peaks 9p tabelisse juurde saama. Kuigi Spartak vist on ka selline meeskond, et kord mängivad(Näiteks Kalevi vastu vist) ja siis jälle niisama tulevad kohale passima. Tundub, et Tallinnast kaugel nad eriti käia ei taha, aga Tallinnas ikka mängivad suhteliselt korralikult.

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                              minu teada lastakse kunstmurule 10.juuni

kell 10.00 JK Tulevik - FC Elva (D1 vanuseklassi mäng)
                              kell 11.00 JK Tulevik I - FCE Otepää (E1 vanuseklassi mäng)
                              siis peaks murul saama , ja seda parem on

Kommentaar

Algselt postitas saue6 Vaata postitust
                                Sauel siis kevadringis arvatavasti kolme kõige nõrgemaga mängida. Kui mehed ikka kohale tulevad, siis peaks 9p tabelisse juurde saama. Kuigi Spartak vist on ka selline meeskond, et kord mängivad(Näiteks Kalevi vastu vist) ja siis jälle niisama tulevad kohale passima. Tundub, et Tallinnast kaugel nad eriti käia ei taha, aga Tallinnas ikka mängivad suhteliselt korralikult.
                                Kas mäng on neljapäev Laagris, kell 5?

Kommentaar

Working...
                                X