Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Võimas võit muidu. Seis oli 2:1 kui mingi Võru täiega surus. Mingi surusid umbes 25-30 minutit täiega. Lõpuks saime kontratega oma väravad ära löödud.
ja nüüd kehtiski see reegel et kui ise ei löö siis lüüakse vastu, ei kalev mängis üllatavalt võimsalt, omad olukoorad olid ka võrul viigistada aga oh ei, õnn oli seekord kalevi poolel:P...kuid räägitakse samas et õnn on tugevamate poolele ja juu nii see siis ka täna oli
tubli kalev
tartu vastu tulid õnneks lihtsad väravad , ma ie tea mis te platsil tegite.
3 väravat umbes 40 m pealt st allapoole nata , väravavaht ikka ei õppinud teile. aga ilusad väravad oli
ja esimene värav pendlast mis kindlalt ära löödi
paistab et põltsamaa liigub oma teed , ja kalev elva suudavad valmistada üllatusi
elva veel pealegi konkureerib liiga 2. koha peale ka
tartu vastu tulid õnneks lihtsad väravad , ma ie tea mis te platsil tegite.
3 väravat umbes 40 m pealt st allapoole nata , väravavaht ikka ei õppinud teile. aga ilusad väravad oli
ja esimene värav pendlast mis kindlalt ära löödi
paistab et põltsamaa liigub oma teed , ja kalev elva suudavad valmistada üllatusi
elva veel pealegi konkureerib liiga 2. koha peale ka
kuidas muidu saue ja võru murud ?
TVMK II 2-5 FCE Otepää
Läksime kiirelt 1-0 juhtima ja pmst kohe nende vasturünnakul tuli 1-1. Siis läksid nad juhtima 2-1 ja sealt edasi juba meie väravad Plats oli see sama väike kus karistusala joone ja küljejoone vahe oli vast 2 meetrit :/ Kohtunik oli nende treener(vist) ja suht korralik vile oli :P Meil lõpus sai 1 mees vigastada ka, mängisime mingi 15 minti 10'kesi, mingi põlvesideme vigastus, hooaja lõpuni mees väljas :P
Aga Võrus on pärismuru ja suhteliselt hea, Saue oma ei tea
Mina lähen magama, head ööd
Aga jah päris õnnetu:/ Igatahes head paranemist talle siis
TVMK'ga oli meil päris huvitav mäng, kuigi II poolaja lõppu ei näinud, ära viidi kiirabiga:S Üks iluvärav oli ka tvmk'l, see siis I poolajal. FCE Otepääl ka kaks head väravat, mida nägin. Lõpu omi ei näinud:S. Vile oli muidu väga hea
Igatahes teistele, siis jõudu ees olevateks voorudeks. Minu jaoks, siis see hooaeg lõppenud ehk õnnestub vähemalt mõnda mängugi vaatama tulla
Aga jah päris õnnetu:/ Igatahes head paranemist talle siis
TVMK'ga oli meil päris huvitav mäng, kuigi II poolaja lõppu ei näinud, ära viidi kiirabiga:S Üks iluvärav oli ka tvmk'l, see siis I poolajal. FCE Otepääl ka kaks head väravat, mida nägin. Lõpu omi ei näinud:S. Vile oli muidu väga hea
Igatahes teistele, siis jõudu ees olevateks voorudeks. Minu jaoks, siis see hooaeg lõppenud ehk õnnestub vähemalt mõnda mängugi vaatama tulla
Kommentaar