Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 / II-liiga / 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas evian Vaata postitust
    me olemegi rahul ka punktiga aga lihtsalt te olete sitad ega me ei räägigi et staarid aga te ka ple. Nu kui meie saame pesta kodus mis meil kohe lähedal ja sellepärast hakkad meid sõimama siis sorri vaa. Big diil kui on pikemad riided seljas. Oled kõva sõidad yle saja kildi mängid lyhikestes jääd haigeks nu jh eks ise teate mis teile meeldib
    jep me sitad siis suudate viigi teha
    keskmiste vastu saate 8:0 umbes ja heade vastu 20:0

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
      lausa superstaarid te

aa see ka 25 kr eest pesema ? tevelt meeskonnalt 300 kr +
      sellised normid võimalused võiksite ikka tagada kui liigat mängite

Hehee, eino ma maksaksin vähemalt 25.- ja käiksin sooja duši all, mitte ei käiks tasuta kaevu külma vee all, nagu juhuslikult meie seal suurlinnas Viljandis pidime käima.

Kommentaar

Täiesti lõpp. Lõpetage ära juba.

Kommentaar

ise nad virisevad et ei suuda nad mängida ja ei sobi neile midagi

Kommentaar

hmmm minu arusti oli küll viljanids kõik tipp topp vesi ole küll soe

Kommentaar

Siin käib ikka ränk andmine

Kommentaar

kle koer kes sul suu lubas lahti teha üldse ?
                viljandis saite 8:0 8-)
                naljamees nagu see mind huvitaks sauega mängides seal on niipalju alajaid ja mängjaid ei tule kokkugi kes mängida korralikult oskaks . Viljandis mängis meil varuväravavaht isegi aga see kui me kaotame ei loe sittagi te olete ikkagist sama sitt vb mõni oskab mängida aga enamus on kobad , naised kes ainult virisevad ja midagi tehtud ei saa

Kommentaar

Algselt postitas YuWo Vaata postitust
                  naljamees nagu see mind huvitaks sauega mängides seal on niipalju alajaid ja mängjaid ei tule kokkugi kes mängida korralikult oskaks . Viljandis mängis meil varuväravavaht isegi aga see kui me kaotame ei loe sittagi te olete ikkagist sama sitt vb mõni oskab mängida aga enamus on kobad , naised kes ainult virisevad ja midagi tehtud ei saa
                  õuu pask sa mängid sauel ? kus sa mängisid kui sa selline superstaar oled , mina võin sinust olla sitem aga minu meeskonna kaaslastele sa ei tule midagi ütlema tolkam krt.

ütle mõni norm mängija siis enda meeskonnast kes midagi oskas üldse ?
                  ise imesite seal irisesite tahtsite pennalt , olite pikali koguaeg - kukkusite lausa ise joostes , jalad ei kandnud enam ja nyyd tuled siia sokkima debiilik
                  ja mida te tehinud olete ? kunagi esiliigas oled mänginud ? eilmien aasta olid kolmndas liigas üldse nyyd sellist asja polegi , olex te mingi eestimeistrid siis või samalpulgal põltsamaaga kasvõi siis ma saan aru kui kobiseksid midagi
                  aga kui te olete meist veel sit*emad siis ma hoiaks oma suu kinni maapoiss

Kommentaar

saue vennad on suht härga täis läind
                    siuksed p*sakotid olid et jah.
                    ründasite esimene poolaeg? hahaha räiged rünnakud olid ka
                    kaikad

Kommentaar

Sulgen Viljandi - Saue teema siinkohal! Edasi võite läbi MSNi või telefoni kaudu kakelda. Siit ei leia enam vartsi mitte ühtegi tulemust möla seest üles
                      Saage üle!
                      www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                        Sulgen Viljandi - Saue teema siinkohal! Edasi võite läbi MSNi või telefoni kaudu kakelda. Siit ei leia enam vartsi mitte ühtegi tulemust möla seest üles
                        Saage üle!
                        pooldan elva treeneri juttu

Kommentaar

Algselt postitas Grillkaste Vaata postitust
                          pooldan elva treeneri juttu
                          teeme nii ,vaatame kas teised ka aru saavad;P

teisip siis viljandi - põltsamaa

Kommentaar

õuu pask sa mängid sauel ? kus sa mängisid kui sa selline superstaar oled , mina võin sinust olla sitem aga minu meeskonna kaaslastele sa ei tule midagi ütlema tolkam krt.

ütle mõni norm mängija siis enda meeskonnast kes midagi oskas üldse ?
                            ise imesite seal irisesite tahtsite pennalt , olite pikali koguaeg - kukkusite lausa ise joostes , jalad ei kandnud enam ja nyyd tuled siia sokkima debiilik
                            ja mida te tehinud olete ? kunagi esiliigas oled mänginud ? eilmien aasta olid kolmndas liigas üldse nyyd sellist asja polegi , olex te mingi eestimeistrid siis või samalpulgal põltsamaaga kasvõi siis ma saan aru kui kobiseksid midagi
                            aga kui te olete meist veel sit*emad siis ma hoiaks oma suu kinni maapoiss
                            muideks sauelt on mängijaid kes on esiliigas mänginud
                            aga jah mis mõttetut jura te siin ajate nii saue kui ka viljandi aitab sellest

Kommentaar

teeme nii ,vaatame kas teised ka aru saavad;P

teisip siis viljandi - põltsamaa
                              Andke kõik endast 200% siis, võidate ära nad ja ongi liiga põnevust täis
                              FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                                Andke kõik endast 200% siis, võidate ära nad ja ongi liiga põnevust täis
                                saaks kokku kasvõi 12 meest olex juba tore

Kommentaar

Working...
                                X