Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga, 2007 a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

haa,vladik sai ära

Kommentaar

flora oli peaaegu terve mängu üle , meil oli vägapalju võimalusi . Vladik kõrvik sai ära
      Fc Flora

Kommentaar

Algselt postitas Janer Vaata postitust
        flora oli peaaegu terve mängu üle , meil oli vägapalju võimalusi . Vladik kõrvik sai ära

Aga Vladik üksinda ei mängi võiskonnas
        Olen see kes olen

Kommentaar

tema on sealt kõige suurema suuga

Kommentaar

Algselt postitas põllumees Vaata postitust
            tema on sealt kõige suurema suuga
            älja

Nu jah ego arvatavalt lööb välja
            Olen see kes olen

Kommentaar

järgmine mäng siis meil (kotkal) pärnuga , kotka staadionil...pühapäeval

Me peaks oma võtma ,aga vaatab , mis saab

Kommentaar

Algselt postitas val Vaata postitust
                SK 10 -Kalev 4-0(4-0)-palav ilm ,mis tegi mängu aeglaseks ja igavaks.
                Võta teatavaks see kes virutas meie väravahile jalaga kõhtu igatahes tal on nüüd sisemine verejooks ja läheb opile.

Kommentaar

Algselt postitas nurgalöök Vaata postitust
                  Võta teatavaks see kes virutas meie väravahile jalaga kõhtu igatahes tal on nüüd sisemine verejooks ja läheb opile.
                  lugedes tundub väga karm värk

Kommentaar

Kahju et Kalevi väravavaht sai kannatada.oli tsenterdus värava alla ja meije mängija läks seda palli lööma,Kalevi vv tuli väravast välja ja põrkas kokku selle mängijaga-see ei olnud tahtlik et väravavaht sai trauma.Veel kord -väga kahju et nii juhtus.

Kommentaar

See on küll eriti halb mats Kalevile. Mis op tal siis tuleb?

Kommentaar

Tahtlikut viga selles olukorras küll ei olnud, väga kurb õnnetus aga küll. Peale mängu oli ta näost täitsa sinakas-kollakas. Tal oli just olnud palavik jms ka ning arvasime et haigus lõi uuesti välja. Röntgenis aga poiss minestas ära ja siis see selguski. Nüüd on meil kaks järgmist mängu tugevate Flora ja Levadiaga. Ei oska öelda ka, kaua tal paranemisega minna võib, igatahes soovime talle kõike paremat.

Kommentaar

päris jube juhtum jah..... suht ime et ta lõpuni suutis mängida...... peale mängu oli ta küll nagu kirstust tõusnud, näost täiesti valge. Tagasiteel bussis ütles ka, et ensetunne natukene parem, aga kõhust täiega valutab. Eks näeb mis edasi saab.

Kommentaar

Flora võitis kalevit 3:0
                            Flora surus enamusajast , kohtunik tegi täielikku nalja seal väljakul

Kommentaar

Flora ei surunud enamuse ajast. Kalev läks 1:0 juhtima, kohtunik eksis suluseisuga rängalt ja ei lugenud väravat.
                              Kolmanda värava lõi flora 4ndal üleminutil.
                              Kalevi väravvaht lõi rusikatega palli flora ryndaja eest napilt auti. Too aga hilines situatsiooni ja sõitis julmalt sisse. Võimalik ninaluumurd võib poisil olla. Flora lapsevanemad karjusid selles olukorras "paras".
                              KOKKUVÕTTEKS: FLORA MÄNGIS PAREMINI JA VÄÄRIS VÕITU.
                              Aga minu teada on flora ka meeskond, kuhu kõik minna tahavad ja neile tuleb iga hooaeg mõni uus mängija juurde ja valik on suur. Kalev on väike ja noor klubi ja on võrreldes eelmise hooaega kaotanud 3 põhimeest. Juurde on tulnud 5 mängijat, aga need alles alustasid jalka mängimit. Tegid sel hooajal esimest korda elus mängija kaardi ära.
                              Siit ka minu järeldus, et flora ongi kohustatud paremini mängima. Ülekaal aga polnud sugugi mäekõrgune.
                              Ja et keegi mind valesti ei mõistaks: FLORA MÄNGIS PAREMINI, KUID MITTE OLULISELT.
                              kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Peaks mainima et Floral ei mänginud 4 põhivenda üldse

Kommentaar

Working...
                                X