Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
a ma arvasin, et oled, kuna oled nii Flora kui Kotkase tegemistega hästi kursis.
Et teemasse läheks, siis ma arvan, et Schultz tahtis selle pärast Florasse, et kergemini koondisse pääseks, sest Floras areneb vist rohkem (vähemalt tulemuste järgi).
a ma arvasin, et oled, kuna oled nii Flora kui Kotkase tegemistega hästi kursis.
Et teemasse läheks, siis ma arvan, et Schultz tahtis selle pärast Florasse, et kergemini koondisse pääseks, sest Floras areneb vist rohkem (vähemalt tulemuste järgi).
Minu teada Schultz ei tulnud selle pärast üle . Tal olid minuteada teised põhjused. Aga ta läks ju Kotkasse uuesti tagasi
läks tagasi? otsustas meeskonda alt vedada, juba vedaski ja siis mõtles, et: "lähen sinna meeskonda tagasi, kellele ma vahepeal näkku sülitasin"?
normaalne
läks tagasi? otsustas meeskonda alt vedada, juba vedaski ja siis mõtles, et: "lähen sinna meeskonda tagasi, kellele ma vahepeal näkku sülitasin"?
normaalne
olen suur fänn, ise ei mängi, aga sõbrad mängivad erinevates klubides. mul endal on terviserike mis ei luba sporti teha, selle pärast fännangi. kahjuks olen ise liiga noor, et teha jalgpallis midagi muud peale mängimise, aga mängida ma kahjuks ei saa
Mis sa ikka lähed sinna Kristali juurde, kuuldavasti pidi olema ju väga halva treeneriga. Koondis on pohhui, peaasi, et ise arened.
päris väike ego sul martin, pole hullu,
staaridel peabki suur ego olema
Ma arvan , et Kristalist on kehvemaidki treenereid
omas mullis on ka lahe elada
Kommentaar