Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oleks , oli paar head karistuslööki healt kohalt mis läksid metsa , plus Tiigi latt ja post , mina tabasin latti , jällle halb õnn , nendepoolt oli vist ainult üks ohtlik olukord mis tekkis ka sellest et nõrga löögi puterdas meie vv peaagu väravasse ;D pole hullu
7:0? btw offtopic: krt kas äkki keegi saaks panna sellele lohile banni v6i midagi sellist ??? sellised idikad ajavad jumala närvi ffs (0JK Penalti rulzz!!!!)
7:0? btw offtopic: krt kas äkki keegi saaks panna sellele lohile banni v6i midagi sellist ??? sellised idikad ajavad jumala närvi ffs (0JK Penalti rulzz!!!!)
Ma olen üsna kindel et ta pole Penalti mängija
5:1 (1:1) , päris mitu head võimalust jäid kasutamattta . Esimene poolaeg olime koguaeg domineerivamad , tekkisid ka neil paar ohtlikuma võimalust ..
Teine poolaeg saime mängu korralikult käima .
ergi, tundub olevat bagu meie ajaxiga mäng. esime poolaeg domineerisime, aga 1:1 poolaeg, teine poolaeg siis 5:2. Aga kas seal oli hea murustata?parem kui türil?
Kommentaar