vbla see tulemus üleval, aga Maag/Tammeka II-Välk 1:1
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
C1 II-liigad .
Collapse
X
-
Kuidas see võimalik?Algselt postitas Tammeka93 Vaata postitustvbla see tulemus üleval, aga Maag/Tammeka II-Välk 1:1
Välk ikka tunduvalt pare.;D
Kommentaar
-
välk mängib alati vähemuses .Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustKuidas see võimalik?
Välk ikka tunduvalt pare.;D
kuressaare, välguga jääb teil vist mäng ära, kuna nad ei viitsi sõita nii kaugele.
Kommentaar
-
Mai saa aru miks nad osalevad MV, kui pole tahtmist:SAlgselt postitas Tammeka93 Vaata postitustvälk mängib alati vähemuses .
kuressaare, välguga jääb teil vist mäng ära, kuna nad ei viitsi sõita nii kaugele.
Kommentaar
-
lugesid kõigi väravad kokku??Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustVäravaküttide edetabel jalgpall.struktuur.ee järgi.
Kaljo 22
Kase 20
Leidma 19
A.Timm 11
Matt 11
veits igav polnud??
Kommentaar
-
Suht kiiresti käis.Algselt postitas -SaSs- Vaata postitustlugesid kõigi väravad kokku??
veits igav polnud??
Kommentaar
-
Seal platsi juures oli ju kool ja meile 6eldi , et sinna saab tegelikult pesema minna vms ;D , aga ma ei ole kindel ; ) , igastahes , minu k6rvust k2is selline jutt l2bi .Algselt postitas -SaSs- Vaata postitustme küll ühtegi pesemiskohta ei näinud jh
Kommentaar
-
ma olen löönud praegu 26 väravat, sügisring pole nii hästi läinud, kevadringis lõin juba 20Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustVäravaküttide edetabel jalgpall.struktuur.ee järgi.
Kaljo 22
Kase 20
Leidma 19
A.Timm 11
Matt 11
Kommentaar
-
ma olen löönud 6 väravatAlgselt postitas -SaSs- Vaata postitustma olen löönud praegu 26 väravat, sügisring pole nii hästi läinud, kevadringis lõin juba 20
täna oli siis Keila ja FcFlora II. mäng ,mille Flora võitis 2:0 seisuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar