Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

C1 II-liigad .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

leegion kasutas valet(sid) mängijaid
    ja me saime esiliigasse

Kommentaar

oota korduskohtumist ei toimugi?

Kalevil oli väike lakk ja vsjo?

Esiliigas nüüd ? Einoh, õnne .

Kommentaar

oleks tahtnud mängida
        Noninonii

Kommentaar

Midavittu? hah, haledad. D vedas teil lihtsalt noh,
          #20 FLORA!

Kommentaar

ei noh , lakk on lakk ja legion on legion , mis nad mõtlesid ,et keegi ei saa teada? Kahtlased vennad seal koos ikka.

Kommentaar

Eem üldiselt mina sain sellest nii aru, et neile vist tuli mingi uus kutt klubisse kes registeeriti peale 1.sept vms, st. et ta poleks tohtinud jah seda kohtumist kaasa teha vaid alles järgmine hooaeg mängima hakata. Nad vist ei teinud seda meelega, vaid nad lihtsalt ei teadnud et teda kasutada ei või. Agajah, Kalev väärib seda esiliiga kohta rohkem küll kui Legion. Palju õnne!

Kommentaar

Krt mäng oleks võinud tpoimuda,tulin mõüttettult sinna kohale

Kommentaar

Teadmiseks, et Fc Kuressaare kahjuks ei osale järgmine aasta Bll esiliigas, vaid mängitakse U17 eliitliigas, kuhu võetakse ka 5 1992 aastal sündinud poissi.

Kommentaar

Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitust
                    Teadmiseks, et Fc Kuressaare kahjuks ei osale järgmine aasta Bll esiliigas, vaid mängitakse U17 eliitliigas, kuhu võetakse ka 5 1992 aastal sõndinud poissi.
                    T*ra, mis asja nh??? miks ma sellest midagi kuulnud poel? kes sellise sita mõtte peale üldse tuli ah??
                    player

Kommentaar

Tra käi trennis rohkem siis kuuled.Ma tean sa kardad enda põhikoosseisu kohta kaotada

Kommentaar

vanaema sul kardab põhikoosseisu kohta kaotada. ma olen selle juba katand ju, kui me mängime seal eliitliigas järgmine aasta!
                        player

Kommentaar

Japp. Rix so koht on läind. See normaalne siis saavad 92-d ka kuskil mängida, mis mõte on Sörves siis pinki soojendada?

Kommentaar

seda n`t küll jh
                            player

Kommentaar

hmm , kahju kahju õnne teile siis
                              Noninonii

Kommentaar

Täpsustus, et osaleme Eliitliigas ja B ll-s esiliigas ka!

Kommentaar

Working...
                                X