Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

C1 II-liigad .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nojah , aga mõni läheb ikka liiga üle küll . Küll pakutakse KINDLAT liiga võitu jne. XD

Kommentaar

Ma pakun alati omadele KINDLAT võitu, sa siis ei usu enda meeskonda?

Kommentaar

Hell yeah , kure vs türi pakun 1-1 viiki , ajaxile peaksime ikka ära lükkama , aga arvestades ajaxi ja türi mängu , ei tea midagi ,+ andreas ei tule
        Noninonii

Kommentaar

Tra need kure vennad on jõle ennast täis tatid.
          Perse mängige ära, mida te siin seisas hakkate pakkuma - Endal ei ole naljakas?
          ''Kes võidab? a ma pakun, et meie 5:0.''
          Kommentaarid ja analüüsid tehke peale mängu lõppu.
          Oled sa näind, et mõne tippklubi treener, enne mängu seisu pakuks?
          Mõelge selle üle, kurekad.
          Mina tegin sellest kunagi omad järeldused.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
            Tra need kure vennad on jõle ennast täis tatid.
            Perse mängige ära, mida te siin seisas hakkate pakkuma - Endal ei ole naljakas?
            ''Kes võidab? a ma pakun, et meie 5:0.''
            Kommentaarid ja analüüsid tehke peale mängu lõppu.
            Oled sa näind, et mõne tippklubi treener, enne mängu seisu pakuks?
            Mõelge selle üle, kurekad.
            Mina tegin sellest kunagi omad järeldused.
            Ma ei kaitse kurekaid , nad on tõesti nats **** läinud , btw ma avaldan ka oma arvamuse , mis seis võiks jääda , olen ennast täis tatt kohe siis ?
            Noninonii

Kommentaar

Jutt käis kure omadest, kes alati endale ''kindlat'' võitu pakkusid.
              Nii hästi ei saa endast lihtsalt arvata.
              Ja minupärast võid sa neid tulemusi ette ennustada, kuigi ma seda õigeks ei pea, üldse enam enne mängu tulemusest rääkida ei taha.
              Üks vend läks juba siin oma tulemusega rappa, oli vist türi ja lasnamäe mäng, kui ma ei eksi. Huvitav on lihtsalt jälgida, et meil esiliigas ei ennusta keegi enam tulemusi ette, kuigi eelmine aasta kohtas seda päris palju, lihtsalt üllatusi tuleb liialt.
              Edu teile kõigile, võtke hooajast viimast ja mängige mõnuga . Tulemused tulevad ise.

Kommentaar

Kohe varsti seame sammud Kuressaare poole !
                Loodame, et paha ei hakka bussisõidust .

Kommentaar

Algselt postitas Lauri J Vaata postitust
                  gaad , se oli mingi 3-4 aastat tagasi nahui ma peaksin sul mäletama ?
                  ma arvan et paljud usuvad sa siin oma kuresaareahvidega oled lihstalt liiga ego , sa ei saa lubada et keegi phes mängus rohkem värvaid lööb kui te kõik meistrikatel kokku .
                  Võime millile kihla vedada et lööme meistrikatel vähemalt 28 väravat praegu juba 18

Kommentaar

Algselt postitas fcflorahaapsalu93 Vaata postitust
                    ma ei teadnud ju kui tugevad nad on , kõik panid nad liigas viimasele kohale .
                    No ega naad mingid esikoha pretendendid just pole, aga Türilt said 6-0 sauna ju

Kommentaar

Algselt postitas exesew Vaata postitust
                      4 juunil
                      Kalev vs. Ajax .
                      mis seisuks pakute?
                      Tee saate suhu ma arvan mingi 3-1 või nõnda

Kommentaar

Täna FCF Haapsalu : Jõhvi SK , nad ei pidanud v2gan6rgad olema , kardan kaotust , loodan v6itu . peaaasi , et hea m2ng .
                        Homme FCF Haapsalu : FC Levadia IV , nad on vist n6rgemad , peaks v6it tulema , aga kes teab mis juhtuda v6ib .

Kommentaar

Fc Kuressaare-Fc Türi .Emotsioonid enne mängu on head,loodan et võidame

Kommentaar

Algselt postitas FCF Haapsalu93 Vaata postitust
                            Täna FCF Haapsalu : Jõhvi SK , nad ei pidanud v2gan6rgad olema , kardan kaotust , loodan v6itu . peaaasi , et hea m2ng .
                            Homme FCF Haapsalu : FC Levadia IV , nad on vist n6rgemad , peaks v6it tulema , aga kes teab mis juhtuda v6ib .
                            kamoon, noh sellise suhtumisega, et kardan kaotust, loodan võitu pole ju mõtet mängima minna üldse.KINDLA võidu peale ikka!
                            player

Kommentaar

Algselt postitas rixu Vaata postitust
                              kamoon, noh sellise suhtumisega, et kardan kaotust, loodan võitu pole ju mõtet mängima minna üldse.KINDLA võidu peale ikka!
                              Igal ühel oma strateegia , ega kõik siuksed pole et ``ah lähme veldorisega mängima, teeme 10 -0 kindelvõit ``
                              Noninonii

Kommentaar

FC Kuressaare-FC Flora Türi 4:1
                                Kure suru,Kure pressi,ära karda ... dressi

Kommentaar

Working...
                                X