Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tra need kure vennad on jõle ennast täis tatid.
Perse mängige ära, mida te siin seisas hakkate pakkuma - Endal ei ole naljakas?
''Kes võidab? a ma pakun, et meie 5:0.''
Kommentaarid ja analüüsid tehke peale mängu lõppu.
Oled sa näind, et mõne tippklubi treener, enne mängu seisu pakuks?
Mõelge selle üle, kurekad.
Mina tegin sellest kunagi omad järeldused.
Tra need kure vennad on jõle ennast täis tatid.
Perse mängige ära, mida te siin seisas hakkate pakkuma - Endal ei ole naljakas?
''Kes võidab? a ma pakun, et meie 5:0.''
Kommentaarid ja analüüsid tehke peale mängu lõppu.
Oled sa näind, et mõne tippklubi treener, enne mängu seisu pakuks?
Mõelge selle üle, kurekad.
Mina tegin sellest kunagi omad järeldused.
Ma ei kaitse kurekaid , nad on tõesti nats **** läinud , btw ma avaldan ka oma arvamuse , mis seis võiks jääda , olen ennast täis tatt kohe siis ?
Jutt käis kure omadest, kes alati endale ''kindlat'' võitu pakkusid.
Nii hästi ei saa endast lihtsalt arvata.
Ja minupärast võid sa neid tulemusi ette ennustada, kuigi ma seda õigeks ei pea, üldse enam enne mängu tulemusest rääkida ei taha.
Üks vend läks juba siin oma tulemusega rappa, oli vist türi ja lasnamäe mäng, kui ma ei eksi. Huvitav on lihtsalt jälgida, et meil esiliigas ei ennusta keegi enam tulemusi ette, kuigi eelmine aasta kohtas seda päris palju, lihtsalt üllatusi tuleb liialt.
Edu teile kõigile, võtke hooajast viimast ja mängige mõnuga . Tulemused tulevad ise.
gaad , se oli mingi 3-4 aastat tagasi nahui ma peaksin sul mäletama ?
ma arvan et paljud usuvad sa siin oma kuresaareahvidega oled lihstalt liiga ego , sa ei saa lubada et keegi phes mängus rohkem värvaid lööb kui te kõik meistrikatel kokku .
Võime millile kihla vedada et lööme meistrikatel vähemalt 28 väravat praegu juba 18
Täna FCF Haapsalu : Jõhvi SK , nad ei pidanud v2gan6rgad olema , kardan kaotust , loodan v6itu . peaaasi , et hea m2ng .
Homme FCF Haapsalu : FC Levadia IV , nad on vist n6rgemad , peaks v6it tulema , aga kes teab mis juhtuda v6ib .
Täna FCF Haapsalu : Jõhvi SK , nad ei pidanud v2gan6rgad olema , kardan kaotust , loodan v6itu . peaaasi , et hea m2ng .
Homme FCF Haapsalu : FC Levadia IV , nad on vist n6rgemad , peaks v6it tulema , aga kes teab mis juhtuda v6ib .
kamoon, noh sellise suhtumisega, et kardan kaotust, loodan võitu pole ju mõtet mängima minna üldse.KINDLA võidu peale ikka!
Kommentaar