Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

C1 II-liigad .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fcflorahaapsalu93 Vaata postitust
    hmm , suht napilt võitsite ... aga jah , teil ees kõige kergem mäng kevadringis saate te maksimum punktid , meil tuleb 11.juuni JK Dünamoga mäng , mis seisu pakute ?
    ma ei tea...peaksite kõvasti võitma

Kommentaar

öelge kõik oma punktid praegu kes on meiega ühes alagrupis, tahaks praegust tabeliseisu teada...

Kommentaar

Algselt postitas -SaSs- Vaata postitust
        öelge kõik oma punktid praegu kes on meiega ühes alagrupis, tahaks praegust tabeliseisu teada...
        hmm , ma ütlen umbes: FC Nõmme United - 18( nojah , kindalt võib 21 ka öelda ) , FCF Tallinn II - 10 ( kui keilat võidavad on 13 , kui viik siis 11 ) , FC Levadia IV - 3 ( ma arvan ,et nii ka jääb , kui nad just jõhvit või penaltit ei võida ) , JK Dünamo - 0 ( rohkem ei saagi ) , Keila JK - 9 ( kuid neil on 2 mängu veel , fcf tallinnaga ja fcf haapslauga ) , Jõhvi SK - 4 ( aga dünao seisu ei tea ning levadiaga on mängimata ) , JK Penati Kohtla-Järve - 9 ( seda dünamo mängu ei tea ja levadiaga on mängimata , vist tuleb neil 15 ära ) , FCF Haapsalu - 6 ( aga 2 mängu ees , dünamoga ja keilaga , dünamoga peaks kindlalt 3 p ära teenida , niiet 9 on kindlalt , aga võimalik on ka ,et saab 12 ... )

Kommentaar

Algselt postitas fcflorahaapsalu93 Vaata postitust
          hmm , ma ütlen umbes: FC Nõmme United - 18( nojah , kindalt võib 21 ka öelda ) , FCF Tallinn II - 10 ( kui keilat võidavad on 13 , kui viik siis 11 ) , FC Levadia IV - 3 ( ma arvan ,et nii ka jääb , kui nad just jõhvit või penaltit ei võida ) , JK Dünamo - 0 ( rohkem ei saagi ) , Keila JK - 9 ( kuid neil on 2 mängu veel , fcf tallinnaga ja fcf haapslauga ) , Jõhvi SK - 4 ( aga dünao seisu ei tea ning levadiaga on mängimata ) , JK Penati Kohtla-Järve - 9 ( seda dünamo mängu ei tea ja levadiaga on mängimata , vist tuleb neil 15 ära ) , FCF Haapsalu - 6 ( aga 2 mängu ees , dünamoga ja keilaga , dünamoga peaks kindlalt 3 p ära teenida , niiet 9 on kindlalt , aga võimalik on ka ,et saab 12 ... )
          penalti kohta tean niipalju et neil peaks praegu olema siis 6 punkti sest keilale nad kaotasid

Kommentaar

kust sa nii paljude mängude tulemused teada said??
            on kuskil tabel üleval?

Kommentaar

penalti kohta tean niipalju et neil peaks praegu olema siis 6 punkti sest keilale nad kaotasid
              nad said ju meie punktid endale , mingi jama oli meil mängijaga , muiud võitsime mängus 3-1 , aga nad said 3 punkti ...

Kommentaar

kust sa nii paljude mängude tulemused teada said??
                on kuskil tabel üleval?
                ei ole , ma panin vaikselt oma mängude lehele kirja ikka huvitav ju vaadata

Kommentaar

Kas kellegil veel esmaspäeval mäng on?Meil Võruga.Tuleb põnev mäng!
                  player

Kommentaar

Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitust
                    Isegi? nagu keskaitsjal on võimatu jalga valgeks saada meie keskaitse lõi MaagTammeka2-e vastu 2 kolli

Muide mis nr sa Lauri oled?

Jajah ära hakka sõnu väänama , ma mõtlesin nii tegelt et , nad olid nii kobad et isegi MINA sain jala valgeks , btw 20 .
                    Noninonii

Kommentaar

Muide homme kell 11 kodus türiga mäng .
                      Noninonii

Kommentaar

Algselt postitas Lauri J Vaata postitust
                        Muide homme kell 11 kodus türiga mäng .
                        Loodan et saate tappa

Kommentaar

Jap , homme võõrsil (Tallinnas) kaleviga mäng , ma ei tea kas ma saan mängu tulla kuna -
                          1.Sain nõelata mesilaselt , ja lihtsalt paistetus ei lähe jalalt ära (parem jalg) . Eile juba sain nõelata.
                          2.Hetkel on väga halb olla, täpselt selline tunne et palavik on. Külmavärinad jne.

Kommentaar

Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitust
                            Loodan et saate tappa
                            Tänan , lootust andev lootus sul ;D
                            Noninonii

Kommentaar

Algselt postitas ErGi Vaata postitust
                              Jap , homme võõrsil (Tallinnas) kaleviga mäng , ma ei tea kas ma saan mängu tulla kuna -
                              1.Sain nõelata mesilaselt , ja lihtsalt paistetus ei lähe jalalt ära (parem jalg) . Eile juba sain nõelata.
                              2.Hetkel on väga halb olla, täpselt selline tunne et palavik on. Külmavärinad jne.
                              Loodan et saad , oleks asi põnevam , mis number oled , ja kus mängid muidu =?
                              Noninonii

Kommentaar

No ise tahaks ka ikka rämedalt tulla, head mängu tahaks teha teie vastu.
                                Parempoolik , number 7 .

Kommentaar

Working...
                                X