Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

U-17 ja U-19 eliitliigade juhend

I EESmärGID

1.1Anda Meistri- ja Esiliiga võistkondadesse registreeritud noormängijatele täiendav mängukogemus.
    1.2Luua U-17 ja U-19 vanuseklassidele võrdne ja sportlikult tugev liiga.
    1.3Selgitada välja U-17 ja U-19 eliitliigade meister ja üldine paremusjärjestus.

10-0 ja 8-0 ma küll võrdseks ei pea.

Kommentaar

esimene aasta. kindlasti Frank jälgib asjade kulgu ning teeb vajadusel korrektuure järgmiseks hooajaks. küll kõik toimib. esimene eesmärk, täiendava mängupraktika saamine- tehtud

Kommentaar

No pogen siis et hakkame pigem hooaja lõpus liigat arvustama aga esimene positiivne üllatus on minu jaoks küll toimunud,et U19 liigas sai Ajax/TVMK Tallinna Flora vastu 2:2 viigi. Üllatus minu jaoks seepärast et eelmine hooaeg kui A klassi flora mängis siis kõndisid nad tabelijärgi kõigist üle (kuigi oli ka tihedaid mänge TJK-ga). Oleks positiivne kui see hooaeg keegi kelleltki tipus eest liialt ära ei libiseks.

Kommentaar

Siin on üks pilt Paide-Tamme Auto mängust, kas kuskil on ülejäänud pildid ka üleval?

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
            esimene aasta. kindlasti Frank jälgib asjade kulgu ning teeb vajadusel korrektuure järgmiseks hooajaks. küll kõik toimib. esimene eesmärk, täiendava mängupraktika saamine- tehtud
            ma ei oleks nii kindel

Kommentaar

elämä on laiffi
              kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Algselt postitas ville syrjäniemi Vaata postitust
                ma ei oleks nii kindel
                see on sinu probleem, mitte minu

Kommentaar

Saba nimel, et homme Nõmme Kalju kaotab.

Kommentaar

Ära lasku nende tasemele ja kasuta nende sõnavara.

Mõmm ja Kalju kaotab, üritan end ise kah kohale vedada ja tiba mängust pilte klõpsida.

Kommentaar

Nõmme JK Kalju - Pärnu JK Vaprus 4:0
                      Kalevi Facebook | Kalevi koduleht

Kommentaar

JK Tallinna Kalev - Sillamäe Kalev 1:5
                        Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Fuhh mis kole ilm täna õues oli

Mõned hästi lumised klõpsud on siin

Also for Lars (Credit: Danel Ahman)

Kommentaar

Tallina Kalev - Sillamäe

Algselt postitas umbro91 Vaata postitust
                            JK Tallinna Kalev - Sillamäe Kalev 1:5
                            Mäng toimus väga suures tuules ja väljak oli lumine.

Mänguliselt langesime kohe mängu alguses surve alla, mängisime ka vastutuult, väike põhjus see. Aga no neil oli keskel kaks head poolikut, kes meile peavalu valmistasid. Esimese poolaja kaotasime 3:0, 2 väravat oli neil nurgalöögist, täiesti mõtetud väravad, aga no juhtub. Teine poolaeg oli tuul meie kasuks ja mäng muutus kohe ilusamaks ja no lõime ära ka suht ruttu ühe värava, aga siis nad lõid veel väga lollid väravad, ikka väga mõttetud ja sealt see pakk tuli.
                            Sillamäekad kogusid palju kaarte, võinoh kõik kaardid mängus.
                            Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

Algselt postitas isspro10 Vaata postitust
                              Mäng toimus väga suures tuules ja väljak oli lumine.

Mänguliselt langesime kohe mängu alguses surve alla, mängisime ka vastutuult, väike põhjus see. Aga no neil oli keskel kaks head poolikut, kes meile peavalu valmistasid. Esimese poolaja kaotasime 3:0, 2 väravat oli neil nurgalöögist, täiesti mõtetud väravad, aga no juhtub. Teine poolaeg oli tuul meie kasuks ja mäng muutus kohe ilusamaks ja no lõime ära ka suht ruttu ühe värava, aga siis nad lõid veel väga lollid väravad, ikka väga mõttetud ja sealt see pakk tuli.
                              Sillamäekad kogusid palju kaarte, võinoh kõik kaardid mängus.
                              Ühesõnaga olite teie tegelikult paremad ?

Kommentaar

Algselt postitas KalleKama Vaata postitust
                                Ühesõnaga olite teie tegelikult paremad ?
                                Paremad ei olnud aga vastaste kaks head poolikut ja meie endi paar päris lolli eksimust maksid sellise paki meile! Edaspidi peab lihtsalt töötama selle nimel et kui me mängu pähe peaksime saama et siis me mängu lõpus ei saa keegi öelda et nad ei andnud endast parimat või siis ei peaks meenutama kes millise hullu kala maha pani millest värav sündis!

Kommentaar

Working...
                                X