Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

eks flora ründas rohkem veidi...tallinna oma

teisel poolajal me istusime kaitses ja peaaegu hoidsime ära
    Last edited by RoBoS17; 09.04.08, 19:53. Põhjus: ...
    Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Kalev 0-1 Ajax/tvmk

Pilt läheb paremaks meil
      Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

Algselt postitas isspro10 Vaata postitust
        Kalev 0-1 Ajax/tvmk

Pilt läheb paremaks meil
        MIngi lolli värava lasime. Nurgalöögist keegi udu magas oma mängija maha ja oligi olemas. Sellist asja ei saa lubada kui punkte tahame!

Kommentaar

Algselt postitas linkimpark98 Vaata postitust
          MIngi lolli värava lasime. Nurgalöögist keegi udu magas oma mängija maha ja oligi olemas. Sellist asja ei saa lubada kui punkte tahame!
          Muidu surusite terve mängu?

Kommentaar

minu jaoks on rakvere tase meeldivaks üllatuseks.väga tublid
            minu arust oli esimesel poolajal ründavam just rakvere, teist poolaega ei näinud

Kommentaar

nägin tvmk/ajaxi-kalevi mängu, enamus aja ründas tvmk,kuid rünne tundus neil nüri ja tundus et kalev üritab tvmk-d uinutada , mis oleks peaaegu õnnestunud,sest esimesel poolajal oli kalevil hea võimalus värav lüüa kui tvmk keskkaitsjad magasid maha ühe ründaja kellel ei õnnestunud 1-1 ära lüüüa.teisel poolajal toimus paar vahetust ja tvmk -l õnnestus nurgalöögist lüüa värav ja siis hakkas ka kalev rohkem ründama kuid kahjuks viigiväravat ei tulnud

Kommentaar

Algselt postitas Rabakukk
                Floral oli 5 koondise mängijat pingil
                Ei tea üldse mida see Kivisild sellise koosseisuga mõtles saavutada.
                Ime pole, et nad viiki mängivad Rakverega kui selline koosseis mängima pannakse.
                No Floral peaksid isegi pingimehed mängima niihästi, et nad suudaksid teisi võita. Arvan, et see ei ole vabandus, miks te viiki mängisite. Rakverel puudus ka mängijaid. Usun, et Rakvere tegi lihtsalt suure üllatuse
                [Impossible Is Nothing]

Kommentaar

Algselt postitas Svenn Vaata postitust
                  Tubli Raulike, osadest asjadest hakkad aru saama, osad asjad on ikka sul segamini.

Eesti Jalgpalli Liidu lehelt http://jalgpall.struktuur.ee/3169 ilmneb, et sinu jutt Kotkas Juuniorist on sulaselge vale. Eesti noorte meistrivõistlustel osaleb sel aastal 8 Kotkas Juuniori noortevõistkonda. Miks peavad need väikesed lapsed Pirital mängima kui nad on Nõmmelt pärit? Nad on seal kogu aeg mänginud ja mängivad edasi.
                  Kui te oma madalate liigade võistkonnad näiteks Männikule kolite, on ruumi ka eliitliiga jaoks.
                  Võtke eeskuju Nõmme Unitedist ! Nad on palju raha kulutanud ja ehitanud ENDALE ISE STAADIONI OMA MILJONITE EEST.
                  Kui te ise oma raha eest ehitate staadioni, siis pidage seal või härjavõitlusi ja eliitliiga mänge korraga või minge metsajooksu tegema. Viimane sobib teile rohkem.
                  tegelikult, on nii, et kes noortes mängivad täisväljaku peal, kasutavad levadia nime ja kes mängivad vähema peal, need on ikka veel kotkas juuniori nime all.

Kommentaar

Algselt postitas Rabakukk
                    Kuule, ma pole üldse Flora mängija, muidugi pole see vabandus, et pingimehed mängisid. Flora ei suuda klappi leida lihtsalt ma usun, küll nad ka võitma hakkavad.
                    Vabandused siis minu poolt väikse eksituse pärast. Aga noh point jääb samaks ju.
                    [Impossible Is Nothing]

Kommentaar

U17 Nõmme Kaljust sõidetakse ikka täiega üle. Tallinna Kalev 11-1 Nõmme Kalju.

Kommentaar

Fc Kuressaare -Kiviöli Tamme Auto 1-2
                        Suht masendav.Oleks võinud rohkem ära lüüa.
                        Väravad:Kermik-Mööl2

Kommentaar

Narva JK Trans - FC Elva 2:2

Narva mängija olevat mängu lõpus "Riiset" teinud, ainult tsenderdus tuli teisest äärest
                          www.fcelva.ee

Kommentaar

Warrior - Tulevik 4:2(4:0)
                            Tuleviku väravad: Mikk Metsa ja Joonas Tamm
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Paide 0:2 Levadia

Kommentaar

Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitust
                                Fc Kuressaare -Kiviöli Tamme Auto 1-2
                                Suht masendav.Oleks võinud rohkem ära lüüa.
                                Väravad:Kermik-Mööl2
                                ütleme nii ,et võimalusi oli mõlemal , kuigi meil oli rohkem neid(Kotkal) ja ohtlikuimaid , kui teil , aga muidu oli suhteliselt tasavägine...

väljak oli küll suht inetu teil

Kommentaar

Working...
                                X