Algselt postitas marrrtin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKes Levadia kuttidest pärast mängu küsis, kas ma olen 17?
ai sul polnd vilet.......
Kommentaar
-
Algselt postitas isspro10 Vaata postitustEino palju õnne, ma olen nii õnnelik et sa oled selle üle uhke ka veel ja levitad seda foorumis hea rõõmuga, way to go ;
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustÄra iroonitse, lohh. See on siiski Paide jaoks väga hea tulemus.FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustJah, super isegi, äkki varsti teevad uue rekordi, näiteks terve meeskond pohmas ja võidavad. 0_0 sis oleks küll maruhästi ju
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustNojah, ega see tegelikult pole mingi suuremat sorti saavutus tõesti, aga las poiss kirjutab, kui see ta õnnelikuks teeb.Siiskisiiski, ei mõista krt kuidas elva neile kaotada oskas :/
Aaa, ja väike küsimus ka, et kui Elva langeb meestes kolmandasse liigasse siis eliidi võistkond ka eemaldatakse? või kuidas see asi käib siin..FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustTeiste peale ka peab mõtlema ikka, muidu läheb noorus veel rohkem hukka, mõni veel lollim kui see 'pohmasuseteema' algne kirjutaja, hakkabki mõtlema et kuradi hea võib olla peale pidu mängida, pingevaba ja värkiSiiskisiiski, ei mõista krt kuidas elva neile kaotada oskas :/
Aaa, ja väike küsimus ka, et kui Elva langeb meestes kolmandasse liigasse siis eliidi võistkond ka eemaldatakse? või kuidas see asi käib siin..Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar