Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused
Collapse
X
-
-
Eino palju õnne, ma olen nii õnnelik et sa oled selle üle uhke ka veel ja levitad seda foorumis hea rõõmuga, way to go ;Algselt postitanud kasutaja Chrisss pooltElva - Paide mängul , Paide poisid olid pooled pohmas , meid oli 11 ja treenerit ka polnud !
Woot (H) .Rahulik asjaarmastaja.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Teiste peale ka peab mõtlema ikka, muidu läheb noorus veel rohkem hukka, mõni veel lollim kui see 'pohmasuseteema' algne kirjutaja, hakkabki mõtlema et kuradi hea võib olla peale pidu mängida, pingevaba ja värki
Siiskisiiski, ei mõista krt kuidas elva neile kaotada oskas :/
Aaa, ja väike küsimus ka, et kui Elva langeb meestes kolmandasse liigasse siis eliidi võistkond ka eemaldatakse? või kuidas see asi käib siin..FC Otepää IIKommentaar
-
Nu vaevalt,et keegi eemaldab aga muidugi selleks et eliidis jätkata peab klubi taas litsensi saama vms.Teiste peale ka peab mõtlema ikka, muidu läheb noorus veel rohkem hukka, mõni veel lollim kui see 'pohmasuseteema' algne kirjutaja, hakkabki mõtlema et kuradi hea võib olla peale pidu mängida, pingevaba ja värki
Siiskisiiski, ei mõista krt kuidas elva neile kaotada oskas :/
Aaa, ja väike küsimus ka, et kui Elva langeb meestes kolmandasse liigasse siis eliidi võistkond ka eemaldatakse? või kuidas see asi käib siin..Olen see kes olenKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar