Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
    Naljakas lugeda, et Kure oli 2. poolajal üle. Mäng oli 1. poolajaga tehtud.
    Jutt käis värvavõimalustest !

Kommentaar

U 17 : Paide 2: 1 Elva

Kommentaar

U-17 : Flora 2:1 Kalev

Kommentaar

Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitust
          Jutt käis värvavõimalustest !
          jamajutt siis

Kommentaar

Kes Levadia kuttidest pärast mängu küsis, kas ma olen 17?

Kommentaar

mina küsisin

Kommentaar

Rakvere FC Flora - Tulevik 6:1

Tulevik vist lõpetas mängu vähemuses,kuna vigastada said paar mängijat.
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Kes Levadia kuttidest pärast mängu küsis, kas ma olen 17?
                  HEA VILE, MIKO!

ai sul polnd vilet.......

Kommentaar

Algselt postitas Chrisss
                    Elva - Paide mängul , Paide poisid olid pooled pohmas , meid oli 11 ja treenerit ka polnud !
                    Woot (H) .
                    Eino palju õnne, ma olen nii õnnelik et sa oled selle üle uhke ka veel ja levitad seda foorumis hea rõõmuga, way to go ;
                    Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

Algselt postitas isspro10 Vaata postitust
                      Eino palju õnne, ma olen nii õnnelik et sa oled selle üle uhke ka veel ja levitad seda foorumis hea rõõmuga, way to go ;
                      Ära iroonitse, lohh. See on siiski Paide jaoks väga hea tulemus.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                        Ära iroonitse, lohh. See on siiski Paide jaoks väga hea tulemus.
                        Jah, super isegi, äkki varsti teevad uue rekordi, näiteks terve meeskond pohmas ja võidavad. 0_0 sis oleks küll maruhästi ju
                        FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                          Jah, super isegi, äkki varsti teevad uue rekordi, näiteks terve meeskond pohmas ja võidavad. 0_0 sis oleks küll maruhästi ju
                          Nojah, ega see tegelikult pole mingi suuremat sorti saavutus tõesti, aga las poiss kirjutab, kui see ta õnnelikuks teeb.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                            Nojah, ega see tegelikult pole mingi suuremat sorti saavutus tõesti, aga las poiss kirjutab, kui see ta õnnelikuks teeb.
                            Teiste peale ka peab mõtlema ikka, muidu läheb noorus veel rohkem hukka, mõni veel lollim kui see 'pohmasuseteema' algne kirjutaja, hakkabki mõtlema et kuradi hea võib olla peale pidu mängida, pingevaba ja värki Siiskisiiski, ei mõista krt kuidas elva neile kaotada oskas :/

Aaa, ja väike küsimus ka, et kui Elva langeb meestes kolmandasse liigasse siis eliidi võistkond ka eemaldatakse? või kuidas see asi käib siin..
                            FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                              Teiste peale ka peab mõtlema ikka, muidu läheb noorus veel rohkem hukka, mõni veel lollim kui see 'pohmasuseteema' algne kirjutaja, hakkabki mõtlema et kuradi hea võib olla peale pidu mängida, pingevaba ja värki Siiskisiiski, ei mõista krt kuidas elva neile kaotada oskas :/

Aaa, ja väike küsimus ka, et kui Elva langeb meestes kolmandasse liigasse siis eliidi võistkond ka eemaldatakse? või kuidas see asi käib siin..
                              Nu vaevalt,et keegi eemaldab aga muidugi selleks et eliidis jätkata peab klubi taas litsensi saama vms.
                              Olen see kes olen

Kommentaar

tundub, et Floral enam Elvat päästa ei õnnestu.
                                siis ei saa lihtsalt võistkonda eliiti registreerida.

Kommentaar

Working...
                                X