Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

24.03. 17.00 JK Tallinna Kalev - Pärnu JK Vaprus 1:6 (1:4)
    Väravad: 16. Jaanus Viide - 11., 35., 88. Kris Korn, 33. ov. Reijo Sild, 45. pen. Kaarel Kaarlimäe, 87. Risto Pärnat
    ---

Korn hakkab jälle Pärnu eest lammutama?
    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Kui see kossureportaaž lõppeb, eks ma panen siis U-17 koosseisud ka üles. Ehk peab Rock vastu.

Kommentaar

Sillamäe JK / Narva JK Trans - Paide Linnameeskond 0:4

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
          mis mind nimekirjades üllatas, oli SC Reali poiste puudumine Eliitliigast.
          samuti pole neid ei meeste Meistriliigas ega Esiliigas.

seega pannakse proovile Franki põhimõte, et kõik noortekoondise kandidaadid peavad mängima vähemalt Eliitliigas (meeste ML ja EL veelgi parem)
          SC Real osaleb seega vaid noorte A-klassis, mis on selliste poiste jaoks nagu Teino, Kaljumäe, Sutt, Rump, Heintare jne minu arust halb variant. nemad vajavad mängukogemust meeste paremates liigades ...
          Reali postel on sellised vastased:
          1. voor
          JK Tallinna Kalev (91) - FC Puuma (91) 31.03. 15:30
          Narva Trans I (91) - SC Real (91) 31.03. 17:00
          JK Sillamäe (91) - Keila JK (91) 31.03. 17:00
          TJK Legion (91) - Pärnu JK (91) 31.03. 17:00

Roosimets siiski Floras

Kommentaar

Urmar, U17 ja U19 osalevatest meeskondadest oleks vaja JL-du kodukale ülevaated kirjutada, a la stiilis kes meeskonnas mängivad, kelle kasvandikud nad on, kes on mängijad, keda silmas pidada jne. Meeskondade fotod ja kõik muu selline vajalik info. Ma ei ole iga päev noortevuti teemas aga eelmine hooaeg sai päris palju U19 mänge vaadatud. See aasta on uued/vanad kangelased ja enne mõne mängu külastust oleks huvitav taustinfot uurida.

Kommentaar

No Rauli soovi täita ma ei suuda, aga U-17 koosseisud panin nüüd üles küll.

Kommentaar

No seegi väike spikker abiks. Aga annan nõu, mõtle välja kohustuslikud 10 küsimust igale U17 ja U19 satsile ja saada välja. Pange vastamine kohustuslikuks ja kindlaks kuupäevaks. Lisaks peab ka iga võistkond saatma meeskonna pildi. Ja üks patsiga poiss kes kodukat haldab paneb selle info üles.
                Selleks, et sellist asja teha, ei pea ise eriti nuputama, klubid peavad olema huvitatud, et nendest kirjutatakse ja selle nimel pingutama...

Kommentaar

Tammeka-U-15 2:1(1:0)

Kommentaar

Tammeka - U-15 2:1

Kommentaar

Flora Tallinn - Valga Fc Warrior 8:1

Kommentaar

Tammeka - U15 2:1(1:0)

Kommentaar

U17

Viljandi JK Tulevik - Legion/Ajax 3:1(1:0)

2x Karol Mets,esimese värava magasin maha:S aga need kaks kolli olid väga ilusad,võitis kindlasti parem võistkond,kuigi II poolaja algus oli kehvapoolne Tulevikult,jäädi surve alla, aga tuldi välja ja võeti ise korralik ja ilus võit.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Tammeka - U-15 2:1 (1:0)

Kommentaar

Lugege siis juba vooruülevaadet ka.

Ja eilse U-19 kohta

Kommentaar

palju võib seda tammeka-u15 mängu skoori siia lisada...

Kommentaar

Working...
                                X