Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

u17

Viljandi JKTULEVIK - Kalev/Nõmme Kalju 0:0

Tuleviku vv tõrjus penalti 8'. Suhteliselt igav mäng,momente oli natukene rohkem kylalisel,aga seekod siis sedasi,meeldivalt palju rahvast oli
    Olen see kes olen

Kommentaar

Flora - Tammeka 6:1
      Legion - Flora II 3:2

Kommentaar

U-15 Koondis - Lasnamäe Ajax U-17 3:3 (1:3)

Kommentaar

Tartu Linnameeskond - Viljandi JK Tulevik u17 0:2
          Olen see kes olen

Kommentaar

nüüd jalkaliidu lehekülg annab suhteliselt kiiresti samad tulemused, mis te siia kajastate.. kohalkäinud võiksid rääkida mängust ka

Kommentaar

u17

Viljandi JK Tulevik - TJK Legion 2:3(1:0)

Üldiselt väga korralik 80min mõlemalt poolt,natukene domineerivam pool oli Legion,ja muidugi suhteliselt jõulist jalgpalli mängiti aga selline oli kohtuniku joon,õnneks päris käest asi ei läinud 4kollast ja kõik külalistele.

Tuleviku väravad Martin ALLIK 2X esimene neist penaltist ja teine umbes 25meetrilt ilus karistuslöök. Külalised viigistasid teisepoolaja sisuliselt esimese rünnakuga ja varsti oli ka teine jne,parem võistkond võitis.

Aga keegi võiks Tartu Linnameeskonna 4-2võitu Levadia üle kommenteerida,tundub,et tegemist üllatusega.
              Olen see kes olen

Kommentaar

7. vooru ülevaade

siin ka

Kommentaar

levadia - tartu linn 2:4

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    u17

Viljandi JK Tulevik - TJK Legion 2:3(1:0)

Üldiselt väga korralik 80min mõlemalt poolt,natukene domineerivam pool oli Legion,ja muidugi suhteliselt jõulist jalgpalli mängiti aga selline oli kohtuniku joon,õnneks päris käest asi ei läinud 4kollast ja kõik külalistele.

Tuleviku väravad Martin ALLIK 2X esimene neist penaltist ja teine umbes 25meetrilt ilus karistuslöök. Külalised viigistasid teisepoolaja sisuliselt esimese rünnakuga ja varsti oli ka teine jne,parem võistkond võitis.

Aga keegi võiks Tartu Linnameeskonna 4-2võitu Levadia üle kommenteerida,tundub,et tegemist üllatusega.
                    mis siin üllatust on linnameeskond tegi platsil pmst mida tahtis levadia poisid olid unised või ma ei tea!
                    tublid poisid on liunnameeskonnas;

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                      mis siin üllatust on linnameeskond tegi platsil pmst mida tahtis levadia poisid olid unised või ma ei tea!
                      tublid poisid on liunnameeskonnas;
                      Muidugi tegid "Liunnamehed" mida tahtsid
                      Last edited by footy; 29.05.10, 20:12. Põhjus: viga

Kommentaar

Pigem oli ikka asi selles, et Levadia ei saanud TLM 8 mehelisest kaitsest läbi, ning kui viimased palli ette tagusid koguaeg, ei suutnud Leva kaitseliin Pauriga hakkama saada.

Kommentaar

Algselt postitas Nr.8 Vaata postitust
                          Pigem oli ikka asi selles, et Levadia ei saanud TLM 8 mehelisest kaitsest läbi, ning kui viimased palli ette tagusid koguaeg, ei suutnud Leva kaitseliin Pauriga hakkama saada.
                          Tartu tegi Interit

Kommentaar

Algselt postitas footy Vaata postitust
                            Muidugi tegid "Liunnamehed" mida tahtsid
                            jube kus võib mingi yhe tähe pärast norida get over it!

Kommentaar

Algselt postitas Nr.8 Vaata postitust
                              kus sa seda 8 -t kaitset nägid kullamees?

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                                kus sa seda 8 -t kaitset nägid kullamees?
                                Kui tohib küsida, mis numbri all sa mängisid?

Kommentaar

Working...
                                X