Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga (2008)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Edgar , karistuslöök oli selgelt sinu kala ja seda teie "väravat" sa ka õieti ei näinud . See pall ei käinud kohe kindlasti sees , nii et teil ei ole mõtet siin hakata mitte millestki väravat tekitama .

Kommentaar

Justfeelit,kui ma ei eksi siis oled sa väravavaht.Sa nägid enda väravast ,et pall käis üle meie värava joone?Kotka silm sul .
      Ma juba huviga ootan mida te peale Levadiaga mängu suudate välja võluda.

Kommentaar

Miks see võrk siis liikus ?

Ja räägi mulle sellist asja, et kuidas sa seda põhjendad kui sa ütled, et väravavaht oli valmis, siis mis kuradi pärast ta siis müüri taga oli?
        Oled sa näinud, et väravavaht peale müüri paika panekut müüri taha jääb?
        Mõtle veidi, poiss .
        Btw, olen jah väravavaht ja võin öelda, et vile anti siis kui ma veel müüri panin ja viiendat meest küsisin, ei jõudnud kohale tagasi, kohtuniku kala. Tema peab jälgima, et kõik valmis oleks. Meie polnud .

Kommentaar

ei muidugi sa nägid ju kõige paremini et võrk liikus. käisid korra meie poolel ?

Kommentaar

Ausalt öeldes, ma arvasin, et pall läks väravasse kui ma nägin, et võrk liikus, aga hetk hiljem sain aru, et pall on mängus, siis taipasin, et mingi vend on ära toond selle. Mina ei saa midagi öelda, kas pall käis sees või mitte. Küll aga kõrvalolijad, kes pärast mängu ütlesid, et pall käis sees ära, Shatov samamoodi.

Kommentaar

Olite olite valmis , mõte oli hea , aga teostus kukku siis sitt välja?

Kommentaar

Sa paned müüri taga müüri paika ?

Kommentaar

Heinz_14 ta läheb ju esi posti ja paneb selle järgi ju müüri paika ja siis ta ongi müüri taga. Ja kui kohtunik vile andis siis ta alles rääkis müüri 5. mehega ja ta ei jõudnud enam tagasi oma kohale.
                  Ja mis väravasse puutub siis see Pajunurm (nr.5) või kes ta ka ei olnud siis ta oli postis ja see pall löödi peale ja et palli ära lüüa siis ta pidi ju taha poole minema, aga noh mis olnud see olnud, et pole midagi teha.

Kommentaar

mis mõttes naq ?
                    ta paneb kõik mängijad müüris eraldi paika ?
                    mai tea ma panen küll nii et äärmist juhendan , aga noh võibollapeaksgi proovima eraldikõik paika panema.

Kommentaar

Ei ta läheb ju esiposti et vaadata ja öelda viimasele mehele (hetkel oli 5.) et kuhu minna ja nii. Ja 5. mees juhendab ülejäänud 4, aga siis vile juba kõlas ja ta ei jõudnud oma kohale ehk ta juhendas ka äärmist

Kommentaar

Siiski oli nii, et 4 meest olid müüris ja siis ta hüüdis, et 5-te meest on vaja ja see vend ei jõudnud kohale ja siis ei jõudnud Edgar ka enam tagasi. Mis te tühjast vaidlete enam ei päästa ju midagi, värav oli värav ja kui kohtnik otsustas, et pall ikka üle joone ei läinud, siis ju ta ikka läinud. Nagu Lembitu Kuuse eile võrku kommenteerides: Isegi mina nägin, et see oli sees, rääkimata , siis profesionaalse pilguga kohtunikest. Kes teab kui profesionaalsed need noorte kohtunikud on , kuid siiski.
                        Algselt postitas Maekas
                        Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Ärge seletage , kõik olid valmis !

Kommentaar

Põnn oleks nagu mängu vaatamas käind, suht täppi pani ;d,
                            Selle vahega aint, et viienda mehe ma sinna müüri sain, sel ajal kui ma äärmisega paika panin. Sellel ajal käis ka vile, sellel ajal ka pikkor lõi, pall tuli täpselt taha nurka, kus ma oleksin pidanud seisma, kui kohtunik nii hooletu poleks olnud.
                            Kõik ei olnud valmis ,flora oli valmis.

Kommentaar

Minu arust oli kõik müür olemas ja vv oli valmis , ootamatu ja hea löök tuli lihtsalt . Mis siin enam vinguda , leppige kaotusega ja minge oma eludega edasi , kellega teil siis jägmine on?

Kommentaar

sülepall oli see, kui ma oma kohale tagasi oleks jõudnud, täpselt niikõrgelt tuligi .

Homme levadiaga on muidu.

Kommentaar

Working...
                                X