Edgar , karistuslöök oli selgelt sinu kala ja seda teie "väravat" sa ka õieti ei näinud . See pall ei käinud kohe kindlasti sees , nii et teil ei ole mõtet siin hakata mitte millestki väravat tekitama .
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Miks see võrk siis liikus ?
Ja räägi mulle sellist asja, et kuidas sa seda põhjendad kui sa ütled, et väravavaht oli valmis, siis mis kuradi pärast ta siis müüri taga oli?
Oled sa näinud, et väravavaht peale müüri paika panekut müüri taha jääb?
Mõtle veidi, poiss.
Btw, olen jah väravavaht ja võin öelda, et vile anti siis kui ma veel müüri panin ja viiendat meest küsisin, ei jõudnud kohale tagasi, kohtuniku kala. Tema peab jälgima, et kõik valmis oleks. Meie polnud.
Kommentaar
-
Ausalt öeldes, ma arvasin, et pall läks väravasse kui ma nägin, et võrk liikus, aga hetk hiljem sain aru, et pall on mängus, siis taipasin, et mingi vend on ära toond selle. Mina ei saa midagi öelda, kas pall käis sees või mitte. Küll aga kõrvalolijad, kes pärast mängu ütlesid, et pall käis sees ära, Shatov samamoodi.
Kommentaar
-
Heinz_14 ta läheb ju esi posti ja paneb selle järgi ju müüri paika ja siis ta ongi müüri taga. Ja kui kohtunik vile andis siis ta alles rääkis müüri 5. mehega ja ta ei jõudnud enam tagasi oma kohale.
Ja mis väravasse puutub siis see Pajunurm (nr.5) või kes ta ka ei olnud siis ta oli postis ja see pall löödi peale ja et palli ära lüüa siis ta pidi ju taha poole minema, aga noh mis olnud see olnud, et pole midagi teha.
Kommentaar
-
Siiski oli nii, et 4 meest olid müüris ja siis ta hüüdis, et 5-te meest on vaja ja see vend ei jõudnud kohale ja siis ei jõudnud Edgar ka enam tagasi. Mis te tühjast vaidlete enam ei päästa ju midagi, värav oli värav ja kui kohtnik otsustas, et pall ikka üle joone ei läinud, siis ju ta ikka läinud. Nagu Lembitu Kuuse eile võrku kommenteerides: Isegi mina nägin, et see oli sees, rääkimata , siis profesionaalse pilguga kohtunikest. Kes teab kui profesionaalsed need noorte kohtunikud on , kuid siiski.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Põnn oleks nagu mängu vaatamas käind, suht täppi pani ;d,
Selle vahega aint, et viienda mehe ma sinna müüri sain, sel ajal kui ma äärmisega paika panin. Sellel ajal käis ka vile, sellel ajal ka pikkor lõi, pall tuli täpselt taha nurka, kus ma oleksin pidanud seisma, kui kohtunik nii hooletu poleks olnud.
Kõik ei olnud valmis ,flora oli valmis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar