Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga (2008)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sõbrake ärkame üles!

Kommentaar

A ärni , ammu tahtnud küsida , mis klubis pallid ?

Kommentaar

miljonimäng
        kus klubis ma mängin
        a) nõmme united
        b) kalev
        c) kure
        d) tartu

Kommentaar

mis see sinu asi on kus ma pallin ????????

Kommentaar

ta lihtsalt küsis sa kohe mingi haakad ajama et mis se sinu asi on. võta rahulikumalt onju

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
              Heinz, sa oled ise paras eit. Vaata mis kommentaarid, peale meie mängu olid. Nüüd teed täpselt sama ju.
              Mida see viikna ikka teind oleks? Vb oleks 3:1 jäänud, ta on ju kaitsemängija .

Suht loogiline vend oled kah, kui te meile ära kobistasite siis käis umbes selline jutt, et ärge uluge, elu läheb edasi, päris hea värav oli. Vaata, mis sa nüüd siin räägid.

Mis sest kasu oli, et te selgelt üle olite, selle eest punkte ei saa .

Kalevilt super tulemus, palju õnne, seda viiki oli tegelikult ka meile vaja .
              Nojah,vaata kes räägib ennekõike.Peale meiega mängu ainult vabandasite ja vabandasite kuid olime ka teist selgelt mänguliselt üle.
              Ja nii jäi ka skoor,Heinz lihtsalt proovib selgitada ,et Kalevil oli õnne.Kalevil ikka puha Ronaldo seal ees ju,lööb vasaku jalaga poolpõrkest küljevõrku.Õnne oli .

Kommentaar

Algselt postitas ärni Vaata postitust
                miljonimäng
                kus klubis ma mängin
                a) nõmme united
                b) kalev
                c) kure
                d) tartu
                Tegelt päris huvitav gallup ju, kus selline ülbe jobu ikka mängida saab, Kure saab minu hääle, vabandust teised. Aga siit on tegelt vb hoopis õige tiim puudu, Jõhvi ? Aga siis sa ei räägiks eesti keelt nii hästi. Kure või Haapsalu ? Või hoopis ei mängigi. Ärni on ühesõnaga üks kahtlane jobu.
                Algselt postitas Maekas
                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Ivo. Vaata postitust
                  Nojah,vaata kes räägib ennekõike.Peale meiega mängu ainult vabandasite ja vabandasite kuid olime ka teist selgelt mänguliselt üle.
                  Ja nii jäi ka skoor,Heinz lihtsalt proovib selgitada ,et Kalevil oli õnne.Kalevil ikka puha Ronaldo seal ees ju,lööb vasaku jalaga poolpõrkest küljevõrku.Õnne oli .
                  Hui olite selgelt üle . Esimene poolaeg oli teil eelis ( tuul ), siis surusite teie, aga teisel poolel saime meie eelise ja surusime, suutsite ju ka puhtalt ainult kontrate pealt midagi sooritada .

Kommentaar

mis see sinu asi on kus ma pallin ????????
                    Ilmselt Nõmmes
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Heinz kui ma ei eksi siis peaks olema nagu Flora ja Tammeka ühel pulgal ainult te olete väravatevahega ees, sest ennem oli 2 punkti vahe levadiaga meil (Tammekal) oli 3 punkti vahe ja Velldorisega 8 punkti ja kui te praegu 2 punkti kaotasite siis peaks nagu olema vist, aga päris täpselt ei tea. Noh muidugi selles suhtes need punktide vahed arvestatud, et kui kõigil sama palju mänge. Hetkel teil 1 mäng rohkem ja 3 punkti vist vahe.

Kommentaar

Algselt postitas Ivo. Vaata postitust
                        Olite ikka meist mänguliselt üle ?

Kommentaar

miljonimäng
                          kus klubis ma mängin
                          a) nõmme united
                          b) kalev
                          c) kure
                          d) tartu
                          Tartus sellised idioodid ei mängi, kalevi poisid tunduvad ka normaalsed, nõmme kohta ei oska midagi öelda, kure poleks üllatus, seal selliseid vendi jalaga segada. Oma hääle annaksin aga hoopis põnnile, ärni on kahtlane jobu .

Kommentaar

Levadia I - Levadia III 3:2(2:1)

I meeskond oli selgelt üle, aga III suutis kaks kontrat ilusti ära kasutada.

Kommentaar

opaa, palju ei jäänd vist puudu uuest üllatusest .

Kommentaar

kas tammekalt võetakse punkte maha ka ?

Kommentaar

Working...
                                X