Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Algselt postitas -SaSs- Vaata postitustjah, tulemus on halb aga tegelikult meie surusime terve esimese poolaja ja pool teist poolaega, lihtsalt ei suutnud oma võimalusi ära lüüa...Natuke arusaamatu.. räägid sa ikka Nõmme united ja Levadia mängust?
Sattusin ma ka tänu ilusale ilmale ja vabale ajale seda mänu vaatama. Et keegi nüüd oleks surunud või midagi, seda ei tahaks küll tunnistada.. isegi relva ähvardusel mitte! Te noored ju peksite ainult pikka paaniliselt ette ja seda mõlemad võistkonnad. Võimalus palli kontrollida oli tegelikult ju mõlemal tiimil aga selle asemel, et söötudega üle viia ja kõigutada, taoti ainult ette. Tehniliselt ja mängulugemise poolelt oli mõlemas võistkonnas paar enam-vähem andekat poissi aga üldmulje oli kahjuks kehvapoolne.
Jõudu treenimiseks ja säravateks etteasteteks
Leave a comment:
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustNõmme 1:2 Levadia III
Leave a comment:
-
nojh .Flora surus koguaeeg ja lõpuks said oma kolli ära. suht õnnega pooleks värav.aga jh meie ülessanne 8 0 kaotust vältida.mitte nagu eelmine aasta.oleks võinud ka viiki jääda aga poh hea niigi.Mul oli ka ikkasitaks tõõd värdis .
Leave a comment:
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustMT 0:1 (0:1) Velldoris ,
Suudame mängida küll, esimesed kümme ja viimased kümme minutit oli pall Velldorise poolel, ülejäänud aja ehitas mängu siiski velldoris, suutsime vastata vaid mõne kontraga. Palju ei jäänd puudu ka viigist eksisime üks ühel ja teisel korral oli ees praktiliselt tühi värav, kuid kohtunik oli mängust maha jäänud ja vilistas olematu suluseisu. Samuti mõned nurga- ja karistuslöögid, üldiselt tegime hea mängu.
Tasavägine tundub,
Ise tahaks väga mängida liigat.
Aga Velldorisel kõik põhimehed olemas ?
Leave a comment:
-
MT 0:1 (0:1) Velldoris ,
Suudame mängida küll, esimesed kümme ja viimased kümme minutit oli pall Velldorise poolel, ülejäänud aja ehitas mängu siiski velldoris, suutsime vastata vaid mõne kontraga. Palju ei jäänd puudu ka 1:1 viigist, eksisime üks ühel ja teisel korral oli ees praktiliselt tühi värav, kuid kohtunik oli mängust maha jäänud ja vilistas olematu suluseisu. Samuti mõned nurga- ja karistuslöögid, üldiselt tegime hea mängu.
Leave a comment:
-
Flora 1:0 (0:0) SK 10
Pall püsis koguaeg meie käes ja tegime hea mängu , oma võimalusi ei realiseerinud lihtsalt äraSk 10 ei saand ühtegi pealelööki , palli said kohe pikk auti ja ise järgi. Sk 10 poole pealt kiidaks väravavahti , hea mängu tegi .
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kuke21 Vaata postitustEi tea siin veel midagi.... Tegelikuse näitavad mängud flora levadia veldorise ja mtga ....
Leave a comment:
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitusthmm...mis toimub tammeka?
Kalevil läheb ikka suht hästi ma vaatan...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitusthmm...mis toimub tammeka?
Kalevil läheb ikka suht hästi ma vaatan...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: