Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Levadia III täna Velldoriselt 1:10 kaotuse vastu võttis.
Martin, Mis sa jälle teind oled , et su ideed otsas on, Okei , hea , et ma segast ei peksa.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, mul on ideed otsas.
Mis ma valesti tegin jälle? Ju ma olen paha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustVabandusi pole meil muidugi mõtet otsida, lihtsalt valus on kaotada siukse värava pärast.
Leave a comment:
-
Algselt postitas KollkippeR Vaata postitustma tean et see karistuslöögi teema sai lõpetatud , kuid siiski.
ma olen alati jõudnud peale vilet ja enne lööki oma kohale. ma ei tea kuidas sa ei jõudnud siis., kui kõik on valmis.
Vabandusi pole meil muidugi mõtet otsida, lihtsalt valus on kaotada siukse värava pärast.
Leave a comment:
-
ma tean et see karistuslöögi teema sai lõpetatud , kuid siiski.
ma olen alati jõudnud peale vilet ja enne lööki oma kohale. ma ei tea kuidas sa ei jõudnud siis.
Leave a comment:
-
A kui ausalt öelda , meil on ka ohtralt vabandusi miks me nii vähe lõime ,
A vana asi , unustage ära ja tehke siis Levadiale ära ja Edgar , ära hakka seal viiendat venda sättima , kui juba lüüakse .
Ja vaadake ,et kohtunik teile liiga ei teee .
Leave a comment:
-
No pohui raudselt ei oleks öelnud , a ega soccernetis vabandama küll ei oleks tulnud . Edu teile siis Levadiaga , olge võidukad .
Leave a comment:
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustSuht tihti on siuksed olukorrad, niiet ärge nutke
Leave a comment:
-
sülepall oli see, kui ma oma kohale tagasi oleks jõudnud, täpselt niikõrgelt tuligi.
Homme levadiaga on muidu.
Leave a comment:
-
Minu arust oli kõik müür olemas ja vv oli valmis , ootamatu ja hea löök tuli lihtsalt . Mis siin enam vinguda , leppige kaotusega ja minge oma eludega edasi , kellega teil siis jägmine on?
Leave a comment:
-
Põnn oleks nagu mängu vaatamas käind, suht täppi pani ;d,
Selle vahega aint, et viienda mehe ma sinna müüri sain, sel ajal kui ma äärmisega paika panin. Sellel ajal käis ka vile, sellel ajal ka pikkor lõi, pall tuli täpselt taha nurka, kus ma oleksin pidanud seisma, kui kohtunik nii hooletu poleks olnud.
Kõik ei olnud valmis ,flora oli valmis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: