Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jk Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ilms Vaata postitust
    Eeldatud on ikkagi seda, et poiss treenib oma kasvatajaklubis edasi. Ning osaleb kasvatajaklubi eest noorteliiga mängudes. Kui nüüd andekamad käivad lisaks 2x nädalas kalevi trennis + mängivad eliitliigat. Siis peaks olema igati piisav treeningkoormus.
    Mmm, tegelt õiget juttu ajab . Kavatsen ka trennid ära proovida.
    Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene

Kommentaar

Algselt postitas Tiiger4 Vaata postitust
      Kalevil on 90 grupp olemas. Trennid toimuvad rohkem kui 2 korda nädalas.
      mina kuulsin, et Kalevil hetkel olemas vaid 6-7 poissi.
      pakun, et kui see tiim kokku saadakse, siis tulemused pole paraku neile meeldivad. aga teil on alati võimalus hooajaga tõestada vastupidist. pakun, et esikolmikussse neil kindlasti asja pole, ilmselt kas mitte esiviisikusse.

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
        pakun, et kui see tiim kokku saadakse, siis tulemused pole paraku neile meeldivad. aga teil on alati võimalus hooajaga tõestada vastupidist. pakun, et esikolmikussse neil kindlasti asja pole, ilmselt kas mitte esiviisikusse.
        mark katsu nüüd maha rahuneda, OK.

Kommentaar

eks see rahunemine tuleb järgmise nädala esimeses pooles teile siis sedasama

Kommentaar

eks see rahunemine tuleb järgmise nädala esimeses pooles teile siis sedasama
            Miks just järgmine nädal?
            i don t like u u don t like me

Kommentaar

miks mitte. veedan aega oma poegadega, teen trenni jms.

Kommentaar

pall on ümmargune. klubi arendab noorte jalgpalli. las arendab.
                miks nii kriitiliselt noorte klubijalgpalli suhtuda? eestis on see niigi olematu

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
                  pall on ümmargune.

pean nõustuma
                  Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Algselt postitas spekter Vaata postitust
                    Huvitav, et Eliidi mõte oli ju tugev konkurents, aga siin nüüd tekitatakse kuulutuse abil võistkond, keda enne polnud olemas (Kalevil pole ju 90 gruppi) ja nüüd minnakse eliitvõistkondade vastu haistan siin suureskoorilisi mänge. ja eliitliiga tekitamine mõte pannakse küsimärgi alla. või ongi see "salaplaan"
                    Kalevil on 90 grupp. Õigemini 90/91. Ma mängin seal ning võite mind uskuda. 90 aasta sündinuid on meil piisavalt. Põhjus miks uusi mehi otsitakse on see et me pole piisavalt head et eliidis toime tulla. Tänu sellele kuulutusele on meil juba sitaks uusi tulnud juurde ka.(nt. osad kotka- ja flora II noored). Pealegi paar tugevat juba varemast ajast olemas. Meil tuleb iga nädal aina uusi mehi juurde nii et usun et eliidi alguseks on juba üsna konkurenti pakkuv meeskond koos.

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
                      Miks just järgmine nädal?
                      Algselt postitas DexMex Vaata postitust
                      Kalevil on 90 grupp. Õigemini 90/91. Ma mängin seal ning võite mind uskuda. 90 aasta sündinuid on meil piisavalt. Põhjus miks uusi mehi otsitakse on see et me pole piisavalt head et eliidis toime tulla. Tänu sellele kuulutusele on meil juba sitaks uusi tulnud juurde ka.(nt. osad kotka- ja flora II noored). Pealegi paar tugevat juba varemast ajast olemas. Meil tuleb iga nädal aina uusi mehi juurde nii et usun et eliidi alguseks on juba üsna konkurenti pakkuv meeskond koos.
                      Kui ma käisin oli peale minu üks vend aint , aga kuna mul põlv läks siis ma ei ole käind . Aga kui ära paranen siis tulen tagasi
                      Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene

Kommentaar

Ise usun ka et Kalevil on piisavalt häid mängijaid et toime tulla eliidis.

Kommentaar

Willane, nata mööda vist.

Meil käib stabiilselt 15 venda kohal, vahest rohkem, 25. Trennid 4x nädalas + sõprusmäng laupäeviti, su infoallikad pole eriti head ma arvan.
                          Teisipäev ja neljapäev on trennid neile, keda proovitakse.
                          Ise ka läksin sinna, no põhikoosseisu saab normaalseid mängijaid kokku.
                          Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

vaata minu postituse kuupäeva. muide, see info oli Kalevi enda treenerilt
                            aga hea on, kui võistkonna kokku saite ja trenni teete. EJL-s on teie U19 eliit registreeritud, hoidke siis Kalevi lipp kõrgel !

Kommentaar

vaata minu postituse kuupäeva. muide, see info oli Kalevi enda treenerilt
                              aga hea on, kui võistkonna kokku saite ja trenni teete. EJL-s on teie U19 eliit registreeritud, hoidke siis Kalevi lipp kõrgel !
                              amp seda ka _D
                              aga olla hoiame ! D
                              Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

Tänu sellele kuulutusele on meil juba sitaks uusi tulnud juurde ka.(nt. osad kotka- ja flora II noored).
                                tekib küsimus, et kas kalev maksab nende ülemineku/tuleku rahad kinni või on tegemist laenulepinguga võiiiiii on nad eriti sitad, et klubid nad tasuta ära annavad?

Kommentaar

Working...
                                X