Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Reaal Madriid
    replied
    Kessa oled ? , ma olen kaitses ja pidevalt näen pooliku mängu .. Jorgen tõesti on pidanud vähemalt kaks viimast mängu täiesti yksi mängima .. Võruga mängus oli keskpoolikust meil puudu Karl kes tavaliselt on Jorgeniga keskel .. ( ma Tauno ) mul viimased kaks mängu suht metsa läind . Muideks Riigo on õige nimi , ja miks sa vasakkaitsjast Tonyst ja siis Jussist ( Johan ) midagi ei räägi ? Tony laseb ikka väga prolt enda ääres .. ja muidu on meil häid mängijaid ikka weel .
    Meeskond ei mängi lihtsalt väga hästi kokku preagu kuna oleme kõik koos kuskil pool aastat või paar kuud peale trenni teinud ja paljud ei saa trennis käia ka kogu aeg , mina ja Rainer käime pidevalt Võhma suurtega surtsus .. a me ka kogu aeg ei saa käia .. ma usun , et Jorgen ei peaks yksi mängima keskpoolikus kui me saaks teha 3-4 trenni nädalas koos ..
    EDIT: Võruga mängus olid enamus mängijad allapoole keskmist kah ikkagi ja me ei saand mitte millegagi tegelikult hakkama Võruga mängus ..

Leave a comment:

• Raul55
    replied
    Sk Tääksi mängijad!

SK Tääksis mängivad suht paar teise liiga parimat mängijat Kindlalt Jorgen ,Tauno , Rainer, Rigo. Keskel võiks keegi tugev mängida veel peale jorgeni olla. Jorgen nagu üksi mängiksgi poolikut. Seda oli võru jk mängus näha!

Leave a comment:

• InterCept0r
    replied
    Võru mängis küll hästi .

Leave a comment:

• Tammu
    replied
    Mäng ei olnud tegelt sitt ju. Lihtsalt me üritasime kõik võimalused ära lüüa, mis meil olid. Vahepeal feilisime, ikka juhtub. Võru mängis minu arust üsna hästi.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Algselt postitas InterCept0r Vaata postitust
    Enamus meeskonnast oli uimane kaasa arvatud ka mina .
    oijah kui uimased me olime viimases mängus ..

Leave a comment:

• InterCept0r
    replied
    Enamus meeskonnast oli uimane kaasa arvatud ka mina .

Leave a comment:

• Burt0n
    replied
    Algselt postitas InterCept0r Vaata postitust
    Sitt mäng oli . :S
    miks sitt oli

Leave a comment:

• InterCept0r
    replied
    Sitt mäng oli . :S

Leave a comment:

• Marekpoizz
    replied
    SK 10 8:0 jk võru (3:0)

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Võru mängis täna hästi , samas kui meie tegime hooaja si*ema mängu .. Meil oli ikka tunda , et yhte keskpoolikut ning ryndajat polnud kaasas .. suht koht võssa läks mäng ..

Leave a comment:

• ShatAp
    replied
    Võru oli tasemel

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
    Vabandust topeltposti pärast, lihtsalt mõtlesin, et panen tulemuse eraldi

Ja EJL koduka järgi sündis päris suur üllatus: Võru - Warrior 2:5 (1:3)

Keegi Võrukatest seletab? Või on liidu kodukal mingi viga.
    Yeh meil trenna ytles ka enne Elva mängu just , et selline seis jäi .. kõigil nagu suu lahti , et mida
    Muideks Elva oli jah kymne mehega , aga ega see vict teisel poolajal ei lugend yldse .. meil ei viicind keegi enam tagasi liikuda

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Vabandust topeltposti pärast, lihtsalt mõtlesin, et panen tulemuse eraldi

Ja EJL koduka järgi sündis päris suur üllatus: Võru - Warrior 2:5 (1:3)

Keegi Võrukatest seletab? Või on liidu kodukal mingi viga.

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Nagu ma protokollist järeldan siis Elva mängis vähemuses? Ma oleks ise pidanud olema 11 mängija aga kuna mängueelsel õhtul sain mesilaselt nii nõelata tuli 40 palavik Kahju, et võistkonda alt vedasin.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Sk Tääksi 3-0 FC Elva
    2 väravat Kongas
    1 värav Domberg

Leave a comment:

Working...
X