Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
(Y) , me oleme suht kindlad juba , et teine koht tuleb meile ja mängime lihtsalt rohkem lõbu pärast juba seda hooaega lõpuni , seepärast on hea kui kõik saavad meeskonna ilusti kokku
Muidu ütles jah Raikko, et ta ei saa tulla, aga üks klsasivend just helistas ja ütles, et ka Raikko saab ära tulla. Algselt ta poleks muidu koolist ära tulla.
Eks me ürita igaks mänguks võimalikult head meeskonda kokku saada. Kahju, et ühel meie parimal rõndajal on õpetajatepöev homme. Ma kahjuks arvan, et on teisigi aga nad treenivad mujal ja ma pole nendega suhelnud.
Meil ka õpetajate päev homme , a mis tal sellest siis ? ( muideks kas Raiko , kui jah siis pask , sest ta on ainuke rynne minu silmis kes teil midagi korda võib saata )
Eks me ürita igaks mänguks võimalikult head meeskonda kokku saada. Kahju, et ühel meie parimal ründajal on õpetajatepäev homme. Ma kahjuks arvan, et on teisigi aga nad treenivad mujal ja ma pole nendega suhelnud.
See vant oli meil ka ning andis penalti kohas , kus ma olin karistusalakasti äärel kaitsmas ja mingi rynne tahtis hakata mööda jooksma , lykkas palli ette ja sain palli enda kätte MITTE YHEGI KONTAKTITA ja vend kukkus maha , benaldy . benaldy !! Ja muidugi tuli ka pennu .. Ja minul isiklikult on yldse väga si***ti läinud selle kohtunikuga , Valgas olen kolm korda mänginud ja minu NÖ "vea" tegemise eest on ka kolm pennut antud .. Niikaua kuni EJL nendega tegelema ei hakka ei kao ka sellised kohtunikud.
Oletan , et oled JK Võru mängija ??
Teiseks , et Valgas , Kallastel , Jõhvis ja Narvas ei ole mõtet hädaldada kohtunike peale , seal on teada juba kõikides vanusegruppides jne , et kohtunik on ALATI kodumeeskonna poolt . Kas teil oli mingi paks kohtunik ? Kui jah , siis liccalt weel lohhimat kohtunikku olen näinud ainult Jõhvis ja Kallastel , kusjuures Kallastel sa ei või mängida täiesti yldse kehaga vastasmängija vastu , ( nemad sinu vastu võivad ) . Ja EJL ka paneb näkku ning neid ei koti yldse kes kohtunik on jne , midagi võiks ikka paika panna . Tõsiselt närvi ajavad need vene kohtunikud või mis ?
keskmine mäng, kohtunik oli ikka väga imelik, valed audi sissevisked vastastel (valgal), mind tõmmati karistusalas selja tagant maha, aga penaltit ei saand, ja kohtunik vilistas mõned suluseisud pmst lambist.
Oletan , et oled JK Võru mängija ??
Teiseks , et Valgas , Kallastel , Jõhvis ja Narvas ei ole mõtet hädaldada kohtunike peale , seal on teada juba kõikides vanusegruppides jne , et kohtunik on ALATI kodumeeskonna poolt . Kas teil oli mingi paks kohtunik ? Kui jah , siis liccalt weel lohhimat kohtunikku olen näinud ainult Jõhvis ja Kallastel , kusjuures Kallastel sa ei või mängida täiesti yldse kehaga vastasmängija vastu , ( nemad sinu vastu võivad ) . Ja EJL ka paneb näkku ning neid ei koti yldse kes kohtunik on jne , midagi võiks ikka paika panna . Tõsiselt närvi ajavad need vene kohtunikud või mis ?
keskmine mäng, kohtunik oli ikka väga imelik, valed audi sissevisked vastastel (valgal), mind tõmmati karistusalas selja tagant maha, aga penaltit ei saand, ja kohtunik vilistas mõned suluseisud pmst lambist.
Kurat ma ikka ei saa aru kuidas te yle 20 värava lööte teistele , te mängisite siis Elva ja Warrioriga täiesti teise taktikaga või mida kuradit ? .. Nt viimane mäng lõite meile 2 väravat ja just enne olite hoos 51(?) väravat kahes mängus löönuna , et tegite sisi tõesti midagi nii suurt teist moodi ? No okey Warrioril 8 mängijat , aga Elva vastu 28(?) väravat ju ei näita mitte kuskilt poolt nende tegelikku taset.!?
Leave a comment: