Tääksi hakkas lõpus vigu tegema, pohhuilt sõideti sisse vms, 7:0 , Tääksi vennad, langetage enda egot nats, ma ütlen otse ära, et Võru vastu oli meil palju raskem mängida, teil oli üks NORMAALNE keskkaitsja, ei tea mina, mis ta nimi oli. No offence, aga võtke foorumis rahulikult, te ei ole mingi Manchester United or Barcelona.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Jamh vead tulid kyll lõpus .. ma ise ka tegin yhe .. yritasin palli kyll lyya aga jäin päris korralikult hiljaks ..samas meil ju paremkaitsjale tehti viga ja edasi ei saand mängida ..
( keskkaitses olin mina ja siis enamus ajast Johan , muideks mu löögid olid väga haledad täna.. ja yldse me oleme väga ära vajunud ikka sygisringis .. väga tõenäoline ka , et järgmine aasta läheb meeskond laiali või siis pooled ära .. päris mitmed lihtsalt ei viici mängida ja mõni tahab klubi vahetada jne .. -võibolla- ) Lõpus oli meil mingi jama ka sellega , et peale seda vahetust kus see paremkaitse välja tuli vahetati positsioone ja enam aru ei saanud kes kus mängib ..
Kommentaar
-
Esiteks me pole ytelnud et meil 5 parimat mängijat .. no rainer egotses natuke .. Tony ( seesamarohelisteputsadega ) mängib yeps hästi
See aasta ei tea enam kas isegi Elvat võidame .. trennidega ka suht jama meil , mina Tony ja Johan käime praegu ja ylejäänd meeskond ei käi yldse trennis .. ei mingit söödumängu või asja .. yritame vähemalt esikolme sisse jääda ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Cheiver Vaata postitustNo minge laiali siis ja hakake teise linna kuhugi trenni käima, see hädaldamine ei aita ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustNo ega kuskil maakohas nii lihtne kah kuhugi trenni pole minna. Tartus muidugi on kuskil 5 treeninggruppi oma vanuste seas aga maakohas/väiksemas linnas on mingi muu treeningrühm ~20 km kaugusel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar