Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tääksi hakkas lõpus vigu tegema, pohhuilt sõideti sisse vms, 7:0 , Tääksi vennad, langetage enda egot nats, ma ütlen otse ära, et Võru vastu oli meil palju raskem mängida, teil oli üks NORMAALNE keskkaitsja, ei tea mina, mis ta nimi oli. No offence, aga võtke foorumis rahulikult, te ei ole mingi Manchester United or Barcelona.

Kommentaar

Jamh vead tulid kyll lõpus .. ma ise ka tegin yhe .. yritasin palli kyll lyya aga jäin päris korralikult hiljaks ..samas meil ju paremkaitsjale tehti viga ja edasi ei saand mängida ..
      ( keskkaitses olin mina ja siis enamus ajast Johan , muideks mu löögid olid väga haledad täna.. ja yldse me oleme väga ära vajunud ikka sygisringis .. väga tõenäoline ka , et järgmine aasta läheb meeskond laiali või siis pooled ära .. päris mitmed lihtsalt ei viici mängida ja mõni tahab klubi vahetada jne .. -võibolla- ) Lõpus oli meil mingi jama ka sellega , et peale seda vahetust kus see paremkaitse välja tuli vahetati positsioone ja enam aru ei saanud kes kus mängib ..

Kommentaar

Tra tammul on 6igus,te t22ksi kutid arvate ,et te olete hullult prod pelajad,teil on tiimis ainult 1 hea m2ngija(see roheliste putsadega kutt).V6tke rahulikult teil pole mingi dream team.

Kommentaar

5 teise liiga parimat m2ngijat ju teil . hästi arvate endast foorumis , ma ei n2inud 5 m2ngijat kes oleksid liiga parimad üks roheliste putsadega oli ainuke norm -

Kommentaar

Esiteks me pole ytelnud et meil 5 parimat mängijat .. no rainer egotses natuke .. Tony ( seesamarohelisteputsadega ) mängib yeps hästi
            See aasta ei tea enam kas isegi Elvat võidame .. trennidega ka suht jama meil , mina Tony ja Johan käime praegu ja ylejäänd meeskond ei käi yldse trennis .. ei mingit söödumängu või asja .. yritame vähemalt esikolme sisse jääda ..

Kommentaar

No minge laiali siis ja hakake teise linna kuhugi trenni käima, see hädaldamine ei aita ju.

Kommentaar

Ma ikka lootisn tääksi poolt mingit tugevamat mängu no kui meie väravall isegi midiagi ohtlikku ei leiuta siis on sitasti

Kommentaar

Jah, aga eelmine kord ometi kaotasime ju. Mind siis küll polnud, a ma pole mingi suur tegija ka ju.

Kommentaar

Algselt postitas Cheiver Vaata postitust
                    No minge laiali siis ja hakake teise linna kuhugi trenni käima, see hädaldamine ei aita ju.
                    No ega kuskil maakohas nii lihtne kah kuhugi trenni pole minna. Tartus muidugi on kuskil 5 treeninggruppi oma vanuste seas aga maakohas/väiksemas linnas on mingi muu treeningrühm ~20 km kaugusel.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
                      No ega kuskil maakohas nii lihtne kah kuhugi trenni pole minna. Tartus muidugi on kuskil 5 treeninggruppi oma vanuste seas aga maakohas/väiksemas linnas on mingi muu treeningrühm ~20 km kaugusel.
                      aga Tartus on aint üks klubi kus on puhtalt 94 ülejäänudes klubides kui kuskil 94 treenib siis endast vanematega

Kommentaar

Endast vanematega arendadki ju end rohkem

Kommentaar

aga endast vanematel on tore järel joosta ,mis tõmbab moraali null.Kui suht mängu ei taju

Kommentaar

Ei tea .. ma olen kaks aastat täiskasvanutega mänginud ja ei pea väga kogu aeg kellegil järele jooksma kui enda käes pall on .. kujuta ette meie moraali siis teie vastu mängida yleeile

Kommentaar

irw mis vennad tääksil .

Kommentaar

Me oleme saanud suurema kaotusega ka pähe aga me ei jäta selle pärast mängu pooleli vaid ikka võitleme edasi

Kommentaar

Working...
                                X