Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas erxu Vaata postitust
    Haapsalu väravavaht enne penaltit. ;p
    dam kust sa niii hästi mängupilti tead .
    Aga kusjuures kohtuniku oli nii, et meie mängija ütles käsis kohe vilistas ja sama oli ka levadia poistega, aga ma ei ütle mitte midagi halba teie kohta ja edu teile! las me tegutse 2 liigas edasi, esiliiga polegi meie jaoks. Jah te olite üle meist ja me oleme sellega leppinud! Te ei pea meid maha tegema vms. Aitäh.
    sigpic

Kommentaar

Ma olin mänguvaatleja rollis ;d, ei mina arvan ka , et haapsalu kuulub ikkagi II liigasse kuna nagu ma ka tean siis näiteks vahepeal oli neil lausa mäng. kokkusaamisega probleeme seega edu teile seal. levadiale edu esiliigas.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
        Ma olin mänguvaatleja rollis ;d, ei mina arvan ka , et haapsalu kuulub ikkagi II liigasse kuna nagu ma ka tean siis näiteks vahepeal oli neil lausa mäng. kokkusaamisega probleeme seega edu teile seal. levadiale edu esiliigas.
        Ooot sa ergi ikka? ja kui oled mis tegid seal mängul :O. ja kus sa hetkel oma jalgpallikarjääriga oled.
        sigpic

Kommentaar

Levadia III, edu esiliigas!

Kommentaar

Ma jah Ergi, ei tegelikult ma ei olnud mängul aga oleks võinud tulla . Jalgpallurikarjääriga olen hetkel Aloneni käeall, vutiga kohe üldse ei voola momendil. Klubi ka ei ole isegi.

Kommentaar

v6in teile (25 krooni eest n2gu) treeningkava koos toitumisega teha haapsalu poisid

see onki levadia poiste eduvalem
              ise m2ngin ka levadias kuid koondise uks on suletuks veel j22nud
              yks t2htis osa jalgpallist on toitumine
              ma ei taha siin oma saladusi v2lja r22kida olen v2ga kogenud vuti mees
              kes vajab abi treeningutes poorduge minu poole olen oma ala spetalist

suur t2nu et lugesite minu teksti l2bi see on suur au minule ning j22n ootama seda et saaksin vastata teie probleemidele

Kommentaar

ei hetkel tegelen ainult spordiga

yritan saada noorte koondistesse
                eelk6ige j2lgin ma enda toitumist ja treenin 2 korda p2evas keskmiselt

lugege ka minu treeningp2evikut leiate selle offtopiku alt

Kommentaar

Algselt postitas KalleKama Vaata postitust
                  Levadia 3 ja ülejäänud esiliiga on professionaalid
                  Kõik suurtes akadeemiates ja 2 korda päeva trenni, pluss teeme ise juurde füüsilist
                  Huvi pärast küsin kuidas sa jõuad 2 korda päevas trenni teha. Jah olete proffid, olen nõus. Vb jõuad tõesti 2 korda päevas trenni teha.
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitust
                    Huvi pärast küsin kuidas sa jõuad 2 korda päevas trenni teha. Jah olete proffid, olen nõus. Vb jõuad tõesti 2 korda päevas trenni teha.
                    Sai jaga üldse biiti mees

Kommentaar

Algselt postitas KalleKama Vaata postitust
                      Sai jaga üldse biiti mees
                      Igasugu lolle leidub, tõesti.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                        Igasugu lolle leidub, tõesti.
                        Ei ma tõesti ei jaga matsu, see ei tee minust lol*i kui mind mõtlesid. Ise treenin tln fcf2 ja trenn on jah hoopis teine mis teise liiga omades aga mitte selline nagu sa väidad.
                        sigpic

Kommentaar

Kuidas saab kaks korda päevas vaid toituda?

Kommentaar

Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitust
                            Ei ma tõesti ei jaga matsu, see ei tee minust lol*i kui mind mõtlesid. Ise treenin tln fcf2 ja trenn on jah hoopis teine mis teise liiga omades aga mitte selline nagu sa väidad.
                            oot, aga kui on hoopis teine trenn, siis pole ju nugismiilo 7660 kuular ?

Kommentaar

või siiski kalahaisu tunned sa?

Kommentaar

ei, aga lobjakas on vahest

Kommentaar

Working...
                                X