Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
normaalne kohtunik näeb igatahes rohkem kui teie kohtunik
mainiks , et esimene poolaeg olite pm. täiesti surve all , paar rünnakut ja siis pm. pall meie väravavahini ei jõudnud , see oli kohtuniku viga ? imelik ^o) . lööke oli ka teil vähem ma usun & kui ka polnud , siis järelikult andis lihtsalt realiseerimine seekord soovida !? ära aja kaotust kohtuniku ja veel-vähem väljaku kaela , lihtsalt tunnistage ja kodus tehke parem mäng .
Haapsalus oli kohtunik kehv ei võtnud suluseise ära.Esimene poolaeg saite tänu sellele mitu korda 1 1-le minna
pakuks pigem , et paljud 1-1 olukorrad tekkisid teie kaitse kehvast tööst mängu alguses , pallid lasti lihtsalt jala alt läbi v ei saadud aru kes võtab .
Sa fcfhväravavaht sa oleks pidanud mängu nägema keilale ei löödud rohkem väravaid kuna ilm imes esimesel poolajal , teisel poolajal mängis jõhvi hästi aga keila omad peaaegu magasid, isegi nende põhi ründaja õiendas oma meeskonnaga nii et ole parem vait.
[QUOTE=Fcfhväravavaht;888649]sinu nn käsu peale vait ma ei jää, ei tea ei näind mängu, aga ma arvan et keila võib neila parimas hoos ära teha. Aga noh seekord oli jõhvi siis üle.
Jõhvi on täiesti võidetav. Meil lihtsalt koosseis paigast ära, kuna 2 põhitegijat on autis omadega ja keskpoolkaitsesse pole sobivat mängijat kusagilt võtta. Kurat, ise tõmbasin ka omal puusa jube valusaks mängu esimestel minutitel ja nüüd vist Rakvere mäng jääb vahele selle tõttu
Kommentaar