Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

01.06.10 mängude tulemusi pole ikka veel EJL lk.
    Tamme Auto (95)-Operi JK (95) 0-9
    JK Alko K.-Järve (95)-FCF M.Reimi(95) JK 1-1
    FC Ajax Lasnamäe (95)-FC Lootus K.-Järve (95) 4-0

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
      Kurat, selline tunne, et esimesel mängul sain käidud ja rohkem kuhugi ei jõua ka. Nimelt 10. juunil toimuvale mängule ma ilmselt kohale saaks, aga tagasi tulekuga on lood kehvasti.
      Mul täpselt sama kamm, kohale saan pmõtselt alati, aga tagasi tulemistega on raske

Kommentaar

vale teema, viru.

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
          vale teema, viru.
          Ei ole, see on B2.II N/E lihtsalt.

Kommentaar

ok my bad

Kommentaar

SK 10 Premium 1-5 Põltsamaa JK Sport
              Mäng oli Põltsu taktikepi all, SK 10 sai vist peale enda värava ainult yhe korra normaalse löögi teha, kuigi nad yritasid kyll rynnakuid luua, mis me enamus nullisime. Mängijad olid normaalsed, aga treener oli kyll suht tore, kohtunik ka "sorry, mul pole kaarte kaasas, aga kollase annan ikkagi" Edu ja kohtumiseni

Kommentaar

FCE Otepää - Vändra Vaprus 1:0 (0:0)

Keskväljal oli pall enamasti Otepää käes ja pea kõik õhuvõitlused võitsime meie. Vändra poolt tegid kõige suuremat peavalu ääred/ründajad. Teisel poolajal sai meie parem äär palli, kes söötis karistusala joonel olevale ründajale, kes jättis palli täpselt meie keskpoolikule ette, ning tema lõi palli alla vasakusse nurka.

Vaprus sai ka paar korda löögile, aga Otepää väravavaht sai kõik löögid ilusti püütud.

Kommentaar

mul siuke küsimus et mis on juhtunud otepääga , sest eelmine hooaeg kaotasite kõik mängud mingi 10 - 0 ja nii ja nüüd on napid kaotused ja lausa võit ?!
                  The Style We Belive .

Kommentaar

Eelmine aasta mängisid Otepää eest poisid, kes olid vaid 2-3 aastat trennis käinud ja need kes olid rohkem trennis käinud, mängisid FC Elva eest 94 liigas. Kuna seal läksid osad ära, siis tulid 95'd Otepääle ja kuna sellest aastast saavad osad 94 ka mängida, siis tuli siia meeskonda ka 94 väravavaht.

Kommentaar

Topeltpost küll, aga siin on Vändra poolne kokkuvõte - http://www.jkvandra.ee/lohakus-maksis-katte

Kommentaar

10.06.10 kell 18:00 B2 II-liiga Lõuna 2.voor, Otepää Aedlinna väljak
                        FCE Otepää - Vändra JK Vaprus 1:0 (0:0)
                        Väravad: 44. Teder
                        Hoiatused: -
                        Eemaldamised: -
                        Kohtunik: Hendrik Hunt
                        Pealtvaatajad: 4

FCE Otepää: Keido Luik, Taavi Aaliste, Elari Kikas, Madis Vihmann, Risto Pant, Karl Mark (71. Kaimar Koslov), Indrek Voolaid (50. Sten Teemant, 79. Gen Alev), Raimo Teder, Romario Siimer, Kerdo Puusalu, Henri Koha (50. Oliver Käkk)
                        www.fcelva.ee

Kommentaar

Vändra poolne kokkuvõte ja koosseis: http://jkvandra.ee/lohakus-maksis-katte

Kommentaar

Vändra JK Vaprus-Pärnu Kalev SK 4:5 (0:4)

Kommentaar

Päris hea tagasitulek Vändra poolt. Vaatan, et nemad juba väga kergelt alla ei anna - SK10 vastu jäid vist 2:0 taha, M-J jäid 2:0 taha, aga tulid välja võidu ja viigiga.

Meil endil homme mäng SK10'ga

Kommentaar

Tartu Merkuur 0-2 Põltsamaa JK Sport

Vastaste meeskond oli hea, aga see, mis kohtunik tegi.. lihtsalt omfg..Minu närvid sellisele jamale vastu ei pidanud.. Hoidke enda närve tema vastu, ta ei vilista mitte midagi ära. Nt: Mina ja yks meeskonnakaaslane nurgalöögi ajal, mõlematele sõidetakse jalgadesse sisse no ikka üliselgelt ja mitte midagi ei antud.. Kohtunikule ütlesin, mis oli ja miks kaarte ega isegi viga ei olnud, erinevalt teistest kohtunikest, kes rahustavad mängijat või midagi, tema läheb närvi ja hakkab mulle midagi ütlema nagu vaenlane ja annab kaardi.. Siis nt tõmmati meie vend kolm korda järjest maha, like wtf ja "puhas mäng".. Ülivihaseks ajas see, halvemal juhul oleksime võinud platsilt mitme jalaluu murruga lahkuda.

Kommentaar

Working...
                                X