Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Tauno sa paned ikka ehtsat paska kaitses, ei tegelt mina ikka olen see põhikaitsevend kes võtab väravad ära jne, niiet tänage mind.Raineril 10 kolli koos, uus torres tuleb!!!
-
siin pool siis teie parim tipu ründaja ja ärge tehke mind maha muidu juhtub teiega järgmine mäng midagi :P ei tegelt ie hakka lööma rääkie rääkige ma muidu sk tääkis konks nr 21 ja suht ilusad väravad mul :P
Leave a comment:
-
Sk 10 Premium 1-3(0:1) Sk Tääksi
0-1 siis lõin mina ( keskkaitsja nr.4 ), karistuslöögi vasakult äärelt.
1-1 lõid nemad
1-2 lõi Rainer Kongas kiirrynnakust
1-3 lõi Johan Urbel samuti kiirrynnakust
Meil(Tääksil) oli tegelikult ka õnne , kuna Sk 10 jättis mitu võimalust kasutamatta.
Leave a comment:
-
vasakpoolik tegi siis hattricki kah. nr 15 oli vist. muidu teil suht pikk väravavaht niiet kaugelt ple eriti mõtet üritada
jk võru - fc elva 4-2 siiski
Leave a comment:
-
operi jk 4-1 jk penalti
operi väravad - Parras, Karro, Loit, Mõttus
Leave a comment:
-
Meil jääb homme liigamäng ära Tõrvaga. Point pidi selles olema, et Warriorid pidid ühinema vms.
Leave a comment:
-
Jamh kui Rainer kõik oma 100% võimalused ära oleks löönd oleks seis mingi 10-1 olnd vict .. kuigi võiks öelda et võimalusi rohkem väravaid lyya oli ka Elval .. ysnagi mitu .
Leave a comment:
-
Peaks mainima, et see Konks just küll siin kindlalt oma võimalusi ära ei löö.
Füüsis ka just kõige parem poleKeha mängides jääb ta selgelt alla...
Leave a comment:
-
Kiitus Tääksile, päris hästi olete alustanud hooaega, mängupilt ka suht kena! teie tipurünne R.Kongas eriti hea füüsisega vend, lihtsalt jookseb üle kõik ja lööb ära! Edu!
Leave a comment:
-
Yup lasime siis Elvale 6-1 ära , elva värava lõi Raiko Käos (2-1 värav) ja meie (Tääksi) väravad lõid Rainer Kongas(5 väravat) ning Karl Kangur (1 värav) kaitse rikošetist , ei tea kas Karli või kaitsja nimele pandi värav ..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: