Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Muidugi võtavad, kui kohtunikud neid niimoodi tassivad Seda kätt, mida kohtunikud ei julgend lisaaja lõpus Portugali kastis anda, nii võib võita küll Aga mina panustan ikka Venemaa võidu peale. Euroopa kindlalt parim sats ja ma arvan,et Brasiilia ei saa Venemaa tihedale seljas elamise kaitsega hakkama, seda näitas juba Ukraina. Turniiri parimaks mängijaks saab kas Andre, venelastest peaks arvatavasti parimaks valima Shaykovi Aga noh, venelastel on vaja kõigepealt finaali saada
Kas Eesti Rannajalgpalli Liidul on ka olemas selline 24h korrespondent, kes vastab adekvaatselt ka küsimustele?Sest mina sain näiteks oma küsimusele huvitava vastuse...OPA...
ma usun, et see korrespondent on ammu juba loobunud, sest sinu küsimustel ei paista kusagilt lõppu tulevat..
Kas Eesti Rannajalgpalli Liidul on ka olemas selline 24h korrespondent, kes vastab adekvaatselt ka küsimustele?Sest mina sain näiteks oma küsimusele huvitava vastuse...OPA...
Leave a comment: