Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milliseid särke omate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Milliseid särke omate?\'

No mina oman nüüd siis Alessandro Del Piero särki,mis ostetud Tšehhist vutinadi poest A see juba vana,mingi 4 aastat
    A jõhkralt tahaks nüüd juba uut Juve särki

Kommentaar

milline eesti koondise uus särgikujundus on??
      ma ei leia pilte kuskilt...
      Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Originally posted by cobar10
        milline eesti koondise uus särgikujundus on??
        ma ei leia pilte kuskilt...
        variant 1: telli kohe eesti päevaleht, et enam nii tähtsat asja maha ei maga
        variant 2: vaata teemat \'uus särk jph liikmetele\' vms ..
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

nõmekas if u ask me, isegi ejl logo ei suutnud nad keskele surada ikka kuidagi viltu..

Kommentaar

Mulle meeldib.Uuendust ongi vaja,kuigi fännile see ju meeldida ei pruugi,kudagi jama nagu vana särgiga ringi käia.A see pole minu arust probleem
            Jama on aint see,et kuna särk on Nike`i oma,on hind
            Oleks tegu Umbro või Lotto särgiga,saaks selle kätte ju pea poole odavamalt!!!

Kommentaar

Originally posted by Juveman

Mulle meeldib.Uuendust ongi vaja,kuigi fännile see ju meeldida ei pruugi,kudagi jama nagu vana särgiga ringi käia.A see pole minu arust probleem
              need valged lätakad on väga nõmedad seal varukatel poleks neid vaja sinna, nike koma on kõuidagi totakalt kõrgel ja nojah mingi kõõrdsilm on selle ejl logo sinna õmmelnud(tegu küll ainult näidisiega a no krt teinud siis korralikult). a see et vana särgiga on jama ringi käia on igaühe isiklik tragöödia

Kommentaar

Ah no krt tõesti on kole särk, sellega võidaksime vist mingi kõige koledama särgi auhinna. Nike märk on jah kuidagi kõrgel ja mind isiklikult härib rõvedalt ka see värv, see kuidagi imelik hele sinine. Eelmine särk oli ikka kõvasti parem. Aga noh ega särk ei mängi.

Kommentaar

Kõige koledam ta nüüd ka ei ole! Näiteks minu meelest on Šotimaal palju rõvedam vorm Sellise lollaka teema võiks kuhugi üles toppida, et kõige nõmedam särk:P

btw eelmine koondise särk oli ka ju selline helesinine
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Originally posted by zaz

Kõige koledam ta nüüd ka ei ole! Näiteks minu meelest on Šotimaal palju rõvedam vorm Sellise lollaka teema võiks kuhugi üles toppida, et kõige nõmedam särk:P

btw eelmine koondise särk oli ka ju selline helesinine
                    No ei tea, kas ikka oli nii hele see eelmine särk, minule tundub see uus ikka heledamana, aga samas võin ka eksida. Ja see kas šotimaa särk on hullem on ka kaheldav, sest see nagu rohkem igaühe enda arvamus.
                    Aga jah sellise teema võix küll luua, kus kõik saaksid koledamaid särke nimetada või isegi pilte välja tuua.

Kommentaar

Ärge nüüd jääge arutama, kas ja kes seda teemat avama hakkab. Kui tahate avage, aga samas on natuke sinnapoole teemasse avatud selline teema. Leiate veelgi jubedamaid särke kui Šotimaa koondise oma.

Kommentaar

Mul on selline pikkadevarukateka vutisärk, kiri peal ütleb, et Blooming Roses
                        Netist ei leidnud midagi selle kohta.
                        Veel olen kaltsust leidnud vist 92 aasta barca särgi, kappa oli särgi sponsor. Vähe kantud oli ja ainult 35 EEK eest.

Kommentaar

Originally posted by Magpie

Niih...sain eile kätte tuliuue (suhteline) eelmise hooaja Newcastle\'i pikkade varrukatega kodusärgi. Super! Vahepeal lisandunud veel üks, seega teeks väikese vahekokkuvõtte, mis olemas on.

+ Eesti koondise praegune sinise p.-varrukatega särk. Pijpersi autogramm peal. Nr. 10.
                          + Newcastle Unitedi 98/99 kodusärk, numbrita.
                          + Newcastle Unitedi 96/97 võõrsisärk, numbrita.
                          + Newcastle Unitedi 00/01 võõrsisärk, numbrita, p.-varrukatega
                          + Newcastle United 01/03 kodusärk, numbrita, p.-varrukatega.
                          + Iirimaa koondise 01/03 roheline (kodu)särk, numbrita.
                          kle kus sa selle iirimaa särgi endale said ?? kust neid osta saab
                          izerman@hotmail.com

Kommentaar

Originally posted by xKxAxPxUx
                            kle kus sa selle iirimaa särgi endale said ?? kust neid osta saab
                            Hispaaniast. Pead ainult sinna minema ja ostma.

Tegelikult ma neid Eestis müügil polegi näinud...

Kommentaar

Kui ma öigesti mäletan, siis ma olen seda Iiri särki müügil näind. Vist oli see Tartu mnt Sportland (päris kindel ei ole).
                              Aga muidu Eestisse toob Umbrot Bensport (ehk et OÜ Benetec) , pole midagi lihtsamalt kui helistada sinna ja küsida mida neil on ja mida neil pole. Neilt otse ostes saad odavamalt kah kui poest.
                              Oma Inglise koondise särgi (selle üle-eelmise) sain just Benspordis kohal käies (Tartu mnt 50). Väga hea särk on

Kommentaar

seal poe leheküljel küll ei olnud vähemalt midagi näha
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X