Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milliseid särke omate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Milliseid särke omate?\'

Olen nõus maksma sada krooni, et põletada avalikus kohas Manyoo särk. M1kk, ära taha seda särki... palun
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Olen nõus maksma sada krooni, et põletada avalikus kohas Manyoo särk. M1kk, ära taha seda särki... palun
      Jaan, väga edev oled ja rikas :P

Kommentaar

Originally posted by Jaan

ill chip in with another 100

Kommentaar

niinii. nüüd siis tegin mõnusa ringkäigu uuesti ja kohtasin üht mõnusat kaltsukat veel, mille muhedalt tühjaks ostsin.

kõigepealt endale soetasin eelmise hooaja glasgow celticu võõrsisärgi, mis täpselt selga läheb. suurepärane. siis veel oma kollektsiooni inglismaa koondise valge treeningsärgi.

aga müügiks. middlesbrough sall? äärmisel juhul vandersellile praeguse seisuga sobiks . siis pisivennale järjekordne ManU särgi. muideks, sinna jäi neid tittesärgikesi rohkesti alles, raha nappuse tõttu ei saanud praegu ära osta. aga hiljem seotan ja siis põletame need kõik koos ilusti ära.

nii. lisaks martini poolt broneeritud kahele Leedsi mütsile on endiselt jõus pakkumised Manchester Unitedi talvemütsile. kes rohkem pakub, see endale saab. kuulus nimekaim maimik broneeris manchesteri ülilaheda pusa, mis minu poeskäigu au ja uhkus. samas ka hind on päris mõnus teise käe poodid hinnaskaala järgi.

ahjaa. müüa oleks ka natuke vanem bayern müncheni särk, mis mulle jubedasti meeldib. tegemist punasega ja täitsa tibens-tobens korras. suurus on L.

alles jäid veel Blackburn Roversi L-suuruses särk (kuigi see oli justkui lihvipaberiga üle käidud), Liverpooli S-suurus särk (punane, väga korras), Liverpooli Youth väravavahi särk (ka tibens-tobens korras, pehmendustega ja puha), Inglismaa koondise ülirõve sall (no tõesti, sellega saaks ainult perset pühkida - pisike ja totaalselt kulunud), Manchester City igapäeva särk S-suuruses, mingi tundmatu XXXX Roversi klubi särk L-suuruses ja muidugi hulganisti Manure 3-4 aastaste pükse-särke. ahjaa..mingid kulunud inglismaa koondise dressipüksid kah.

ühes teisest poest läbi astudes jäid silma 3 kohtunikusärki rootsi jalgpalliliidu märgiga ja tšiili koondise särk. rohkem minu ajumaht ei võimalda.

särgid, mis soetasin, olid korralikud - prahi jätsin poodi.

nüüd on teada ka kuupäevad, mil uus kaup inglismaalt tuleb ja sellega kaasneb muidugi sitaks uut kama-jama. jääge ootele!

Kommentaar

Originally posted by Magpie

aga müügiks. middlesbrough sall? äärmisel juhul vandersellile praeguse seisuga sobiks .
            Kui kõik läheb nii nagu vaja, ostan ära Igal juhul hoia alles. Ja kui Arsenali stuffi leiad, siis saada priva, pole mõtet ennast vaevata ja postitust teha :P
            Supplies!

Kommentaar

Ma esitan ka oma tagasihoidliku soovi. Kui keegi mingit Reali nänni leiab, siis võiks teada anda. Eelistatud oleksid muidugi särgid.
              Aitäh!

Kommentaar

Nii. Ma olen nüüd umbes 10-15 inimesekäest kuulnud, et kui leiad selle ja selle klubi oma, osta ära ja anna teada. Kõik, mis ostan, panen kirja.

Ja muideks, teemast hakatakse kõrvale kalduma. Niisiis järgmise poeringiga avatakse teema MAGPIE pood vms. Soovitused poe nime kohta oodatud postkasti, mitte siia teemasse.

Muideks olen nüüdseks kõikidest särkidest-sallidest lahti saanud ja paremad palad enda kõhtu jätnud. Ärimaailm on...huhu..mõnus!

Kommentaar

Originally posted by Magpie

...aga hiljem seotan ja siis põletame need kõik koos ilusti ära...
                  jaanipäeval teeme suure kuhja ja anname hagu

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Ma esitan ka oma tagasihoidliku soovi. Kui keegi mingit Reali nänni leiab, siis võiks teada anda. Eelistatud oleksid muidugi särgid.
                    Aitäh!
                    Sama siin.
                    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

Aitäh!
                      Sama siin.
                      Njah..endal on pakkuda küll Reali särk hooajast 2001-02 vist minuteada. Särk taoline valget värvi koos siltidega jne. Särgi peal on aint Adidase ja Reali logod ja toetajat yhtki ees ei ole. Aga ma ei hakka ka seda oma poodi lisama, sest ma ei saa seda alla 1200.- müüa. Ja teistele ka ärge nüüd hakake lärmi tõstma ja sõimama siin, et miks nii kallilt vms. Lihtsalt ytlesin oma suult kõik ära mida mul on.

Kui ei meeldi mängi malet
                      ja veeel seda, et isegi võibolla nati ikka tingimisruumi ka jätan.
                      izerman@hotmail.com

Kommentaar

Originally posted by xKxAxPxUx

Ütle üks mehe sõna ja ütle lõplik hind....Keerutad nagu naine

Kommentaar

Eilsest päevast alates oman nüüd Eesti koondise särki ja nr on 9, oleks valinud midagi muud aga minu pikkusele polnud kahjuks. Särk sai siis ostetud Kristiine Cityspordist ja ainult 715.- eest
                          https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

ma kohtasin kaltsukas sellise toreda klubi nagu Amsterdami Ajax mingeid eriti imelikke pükse. alguses ehmatasin ja südame alt tõmbus tühjaks: mis ma leidsin! ja siis tirisin välja ja need olid mingid närused püksid, umbes nagu pikk aluspesu või siis eriti õhuke dressipüks. vihaga loopisin need sinnasamma
                            LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Originally posted by xKxAxPxUx

Originally posted by realmadridfan

Aitäh!
                              Sama siin.
                              Njah..endal on pakkuda küll Reali särk hooajast 2001-02 vist minuteada. Särk taoline valget värvi koos siltidega jne. Särgi peal on aint Adidase ja Reali logod ja toetajat yhtki ees ei ole. Aga ma ei hakka ka seda oma poodi lisama, sest ma ei saa seda alla 1200.- müüa. Ja teistele ka ärge nüüd hakake lärmi tõstma ja sõimama siin, et miks nii kallilt vms. Lihtsalt ytlesin oma suult kõik ära mida mul on.

Kui ei meeldi mängi malet
                              parem olex öelda et ei müü mingi hinna eest vaat kus siis oleks respekti!
                              Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Noniih. Minu kogu täienes täna saabunud Bellamy nr. 10 särgiga, mis pärit eelmisest hooajast ja täpsustuseks: tegemist on võõrsisärgiga. Kusjuures minu andmetel ei mänginud Craig-poiss taolises särgis mitte kordagi (Juve vastu ja hooaja lõpus ta ei mänginud, Hollandi turnee ajal oli vigastatud).

Kommentaar

Working...
                                X