Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM valikmängude piletid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

niih, yks pilet on leitud VI sektori kanti, oleks ta teist sinna kõrvale vaja ... ideid? ... tra miks ma yldse teiste inimeste pärast vaeva näen ah!?

loll olen ... aga mulle meeldib .

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
      ..valus koomik.
      Kui sa SELLINE ÕIGE fänn oled, miks sa siis ennem ära ei ostnud paketti?
      Õigel fännil on ammu juba piletid käes ja hõõrub käsi, et saaks mängule joosta.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
        Ah et siis õige fänn kellel pole korraga sellist summat välja käia,polegi järsku enam nii õige fänn???
        Mõtle kah mida räägid.

Teglet mul sõber ärkas kah täna üles ja tahab piletit ühte.
        56-495-518
        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
          Ah et siis õige fänn kellel pole korraga sellist summat välja käia,polegi järsku enam nii õige fänn???
          Mõtle kah mida räägid.

Teglet mul sõber ärkas kah täna üles ja tahab piletit ühte.
          56-495-518
          Ma tahhtsin öelda, et õigel fännil on ammu juba piletid ostetud.

Kommentaar

Tahad öelda, et sina ostsid mitu paketti korraga? Ha-ha. Pigem said tasuta piletid, nagu minu vend. Aga nagu Papa ütles teises teemas: (küll natuke teiste sõnadega) kasva natuke, ehk tuleb ka aru juurde.
            Supplies!

Kommentaar

Mis asja, fännid said ju eelisjärjekorras osta, mida veel vaja?
              Pole vaja siin targutada, said oma odavad ( sama hinnaga pileti ), ole rahul siin, mitte ära tule siia targutama. Igal ühel on oma hind ja vsjoo.

Kommentaar

Ma tahhtsin öelda, et õigel fännil on ammu juba piletid ostetud.
                Millal sina pileti ostsid?
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Oleks siis huvitatud eesti - inglismaa mängu piletitest ja neid võiks olla 3. iceossu@hot.ee tel.5103435

Kommentaar

Vaata ta avatari ja mõtle, kas tegu on tulihingelise Eesti fänniga või mitte. Ka mitte-fänn võib ju tahta pileteid, kuna on õige aja maha maganud. Ja sinu pakutud hinna suhtes võib ta ju ka arvamust avaldada - inimesel on ju see õigus ikka olemas?

Kommentaar

soovin osta 2 piletit EST vs RUS
                      kellel on pakkuda, palun helistada: 58 057 630

Kommentaar

..kuule jumbu-nolk, mul oli pileteid tarvis sõpradele/äripartneritele kes helistasid ja palusid et ma neid äkki aidata saan, endal on loomulikult juba esimesel võimalusel pakett ostetud. Kahjuks sattusin kogemata sinusuguse pärdiku otsa kes mõtles ratsa rikkaks saada ja pileteid 1000.-EEKi/tk. müüa...selline vahva väikene bisnesmiis oled, kindlasti tahad suureks saades ka oma virma teha ja puha - edu!!!!
                        RummaBastards!

Kommentaar

Kuulge, sellises tuhinas saaks oma Andorra piletid ka 500ga maha lükata Inimene alles väravas avastab, et mida v*ttu??? :P

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                            ..kuule jumbu-nolk, mul oli pileteid tarvis sõpradele/äripartneritele kes helistasid ja palusid et ma neid äkki aidata saan, endal on loomulikult juba esimesel võimalusel pakett ostetud. Kahjuks sattusin kogemata sinusuguse pärdiku otsa kes mõtles ratsa rikkaks saada ja pileteid 1000.-EEKi/tk. müüa...selline vahva väikene bisnesmiis oled, kindlasti tahad suureks saades ka oma virma teha ja puha - edu!!!!
                            Mida iganes, sina tulid oma fännijuttu ajama.
                            Ütlesin järsku hinna, mis siis? Kohe teed sellest sellise numbri, et sure ära.
                            Kui ei sobi, siis ütle, mitte ära kohe kisama hakka. mai kaad

Ise ka selline bbisnessmeen, et jube. Edu. Aitab kah.

Kommentaar

Ostan Eesti-Venemaa pileti homseks
                              53509831

Kommentaar

Mul õde tahaks samuti mängu vaatama tulla, kui mõnel mu tuttaval on enda läheduses mõni koht müügis siis andke mulle teada eks.

Kommentaar

Working...
                                X