Algselt postitas amority
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM valikmängude piletid
Collapse
X
-
2 piletit ongi nüüd olemas, kõrvuti kohad, küljetribüünil praktiliselt keskel ning 11 rida. Korruta oma pakutu 3ga ning lööme käed.Algselt postitas aleksik Vaata postitustOstaks 1 või 2 piletit Venemaa mängule KÜLJETRIBÜÜNIL hinnaga 300eek/ PILET
Kommentaar
-
Ostan!
Sobib. Ostan 2 piletit hinnaga 300 EEK/ pilet. Ise olen Tallinnas, võib kohtuda kesklinnas või Lasnamäel. Tel. 555 32 930 või 534 96 026, mail aleksik@yandex.ru. Helista, leppime kokku.Algselt postitas amority Vaata postitust2 piletit ongi nüüd olemas, kõrvuti kohad, küljetribüünil praktiliselt keskel ning 11 rida. Korruta oma pakutu 3ga ning lööme käed.
Kommentaar
-
amority mainis muidu, et sa pead 300 kolmega korrutama..Algselt postitas aleksik Vaata postitustSobib. Ostan 2 piletit hinnaga 300 EEK/ pilet. Ise olen Tallinnas, võib kohtuda kesklinnas või Lasnamäel. Tel. 555 32 930 või 534 96 026, mail aleksik@yandex.ru. Helista, leppime kokku.
Kommentaar
-
Heh.. 900.- EEK pilet ? ))) Ei pakun 300 EEK/ pilet ja ostan kohe. Kas keegi veel pakub?Algselt postitas 17 Vaata postitustamority mainis muidu, et sa pead 300 kolmega korrutama..
Kommentaar
-
Ei, ei kokku siiski see summa.Algselt postitas aleksik Vaata postitustHeh.. 900.- EEK pilet ? ))) Ei pakun 300 EEK/ pilet ja ostan kohe. Kas keegi veel pakub?
A Le Coq sektor rida 11 kohad 534 ja 535
Kommentaar
-
Ma ei ole sellele mõelnudki kui aus olla. PM on mul 2 kõrvuti kohta jällegi pakkuda aga nagu te aru saate siis preagu pole mõtet neid müütada.Algselt postitas marcello Vaata postitustAmo,mis hinnaga sa mulle ühe pileti inglismaa mängule müüd?
Venemaa piletid on põhimõtteliselt läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas amority Vaata postitustVenemaa piletid on põhimõtteliselt läinud.
Mitte põhimõtteliselt vaid kindlasti läinud.
Ära nüüd kenat neiut alt vea
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ära muretse ei vea, olen homme Tartus.Algselt postitas Rein Vaata postitustMitte põhimõtteliselt vaid kindlasti läinud.
Ära nüüd kenat neiut alt vea
Kommentaar
-
Algselt postitas Zavjalov Vaata postitustMis hinnaga oleks keegi nõus Inglismaa mängu piletit müüma?
pm
5000
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Raudselt saaks.Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustmüün 2 tükki 5000-ga ega enam odavamalt naljaltei saa:P
Sõber just sai kõik järelejäänud mängud 1000.- eest.
Nii et...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar