Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Et kas on nagu mugavad ? Sain need umbes nädal aega tagasi , pole jõudnud veel nendega mängida ja aastalõputurniir on lähedal .
Just muretsesin endalegi sellised kaitsmed. Eks natuke harjumatu ole algul, et klõpse pole, aga endal juba möödus aastalõpukas nende kaitsmetega ja väga head olid. Selle valge ümbrisega seisab väga hästi kinni. Soovitan vaid teibiga alt kinni tõmmata ja bueno
mul ka samapõhimõttega kaitsmed, jumala head on tõesti, nagu palju kergemad .
aga ma ostsin omale need valged krõpsud ka, siis hoaib veel paremini . sest kui litti saad sinna kaitsmesse siis kaitse läheb paigast ära.
mul ka samapõhimõttega kaitsmed, jumala head on tõesti, nagu palju kergemad .
aga ma ostsin omale need valged krõpsud ka, siis hoaib veel paremini . sest kui litti saad sinna kaitsmesse siis kaitse läheb paigast ära.
jeps, tõsi ta ole, et lähevad paigast ära. ml endal ka need valged krõpsud
Oskab keegi öelda, et kas praegusel hetkel on Sportland Football´is uued Predatorid või T90 Laserid olemas? Ja mis praegast nende hind võiks olla (juhul muidugi kui seal üldse on) ?
Ette tänades, Kasper.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Oskab keegi öelda, et kas praegusel hetkel on Sportland Football´is uued Predatorid või T90 Laserid olemas? Ja mis praegast nende hind võiks olla (juhul muidugi kui seal üldse on) ?
Ette tänades, Kasper.
mõlemad peaksid olemas olema,predatorite hinda ei tea kuid t90 laserid olid 3200.- minu arust.
mõlemad peaksid olemas olema,predatorite hinda ei tea kuid t90 laserid olid 3200.- minu arust.
Aitäh.
Ise küsisin, ise vastan. Uusi Predatoreid veel ei ole, kohe-kohe on tulemas (vanad on olemas). Ja Laserid on kuni 16. jaanuarini 2299.- peale seda 3805 eeku.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Perform Better – the experts in functional training & rehab. Functional training equipment, training info, & seminars. The fitness & gym equipment the pros use!
Küsin jälle ja jälle: on seal juba MVIV? .D
Ei saa minna lihtsalt, et lähen ja vaatan, kas on, kuna elan liiga kaugel ja pole võimalik ka nii laksust minna vaatama...
Küsin jälle ja jälle: on seal juba MVIV? .D
Ei saa minna lihtsalt, et lähen ja vaatan, kas on, kuna elan liiga kaugel ja pole võimalik ka nii laksust minna vaatama...
Kommentaar