Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1. Germany away (red) without name number 13 size M.
2. Argentina Home jersey with Maradona name and number 10 size XL.
3. Arsenal Home Long sleeve with Fabregas name and number size M.
4. Barcelona Away Long Sleeve jersey without name size M.
5. Cameroon Home jersey (green) with name "TERKO SELVA" and number 18 size M.
6. Liverpool Home jersey with Gerrard name and number size XL.
7. Chelsea Goalkeeper jersey size M.
8. AC Milan Home jersey long sleeve with Beckham name and number size M.
9. Juventus Home jersey with Nedved name and number size M.
Mul pole aega hetkel seda teemat läbi kammida, ehk keegi saab anda mulle mõne pildi nendest särkidest Põhjaliku ja eelistatavalt ManU särgist, aga peaasi et sheva vahendatud jalgpallisärk oleks
Mul pole aega hetkel seda teemat läbi kammida, ehk keegi saab anda mulle mõne pildi nendest särkidest Põhjaliku ja eelistatavalt ManU särgist, aga peaasi et sheva vahendatud jalgpallisärk oleks
ma ei viitsi pilti teha, aga korralik on, nagu päris kohe.
mul endal manu oma olemas.
kui tallinnas asud, siis ma võin Sulle reaalset mõnda näidata!
www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
Juve särk tundus küll kobe... Eesti kohta hind super, aga vist ikkagi... Aga muidu kas ManU Home CL ja koos Fifa klubide MM-i märgiga ja ManU 3rd samade märkidega oleks ka võimalik tellida?
kahjuks asun Türil aga päris tihti külastan ka tallinna et äkki ma saaksin mingisugused kontaktandmed vms...
Last edited by ManU&Sony; 29.04.09, 23:16.
Põhjus: lisainfo
Kommentaar