Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jalgpallisärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas keegi oleks n0us myyma

Kommentaar

Kasutaja Raptuc müüs selliseid asju, ainult et valget ja ka musta.

Kommentaar

Aga kas keegi siin ei myy valget , punast . ostaks 2ra kellel on myya siis msn : Eestlane688@hotmail.com

Kommentaar

maitea kuidas teiega, aga mina saan küll pealkirjast aru, et siin müüakse ainult särke?

Kommentaar

nhlnhlnhl

kohe väga väga sooviks nhl-i särke, ehk on midagi....: ma ei saaks kindlalt kuute tahtjat kokku, sest ma ainus hokifänn sõpruskonnas, ehk onmingi võimalus mingi 1 särk saada
            Last edited by Heei; 26.06.09, 13:51. Põhjus: a

Kommentaar

Oleks huvitatud Green bay packersi võõrsil(valgest) särgist. Tahaks esialgu teada hinda ja näha pilti. Suurus umbes M.

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
                Oleks huvitatud Green bay packersi võõrsil(valgest) särgist. Tahaks esialgu teada hinda ja näha pilti. Suurus umbes M.
                Rodgers, Rodgers!!
                Minu fäntäsi kunn
                Where were you in '62?

Kommentaar

mhm

Kommentaar

Küsimus siis selline et taen küll et särke on aint M ja XL suuruses, aga kui suur see M on ? Kas 180 cm pikkale või lühemale ?

Kommentaar

Algselt postitas c2ppy Vaata postitust
                      Küsimus siis selline et taen küll et särke on aint M ja XL suuruses, aga kui suur see M on ? Kas 180 cm pikkale või lühemale ?
                      no mina olen 184 ja M suurus on viimase piirini paras. sulle läheb ilusti seljuhul kui oled 180.

Kommentaar

ok, tänud vastamast

Kommentaar

Sheva, mis särke(ja muud) kohapeal hetkel on?
                          "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

sheva, sellist komplekti on reaalselt võimalik tellida (väikelaste suurus)?

Kommentaar

Kas vanemaid särke saab ka? Nt 70ndate omi?

Kommentaar

Liverpooli away, hall, suurus M. Kui keegi soovib, siis andke teada~!
                                www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!

* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com

Kommentaar

Working...
                                X