aga mis suuruses see Silva särk on ?
Kui Arsenali särgi tellimus lähipäevil sisse anda, siis millal oleks oodata selle Eestisse jõudmist ?
Tänud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustpalju hollandi kodu särk maksab?
(see ikka oran˛˛˛˛˛˛˛˛)?? ja ilma numbrita?
Nimeks MEL - aga need nimetähed annab eemaldada.
Hinnaks 250.-
Oran˛
XL
Leave a comment:
-
palju hollandi kodu särk maksab?
(see ikka oranžžžžžžžž)?? ja ilma numbrita?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustväga hea
Kuule tänan.
Aa vaata see,ütlesid,et pehemndustega on jama,ma rääkisin selle tüübiga ja ta ütles,et kui Sa ei leia võta lihtsalt pikad varrukad,et pole pehmendusi vaja,aga kui leiad siis võta ikka
Sobib?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Var Vaata postitustUuriksin, et mis suuruses see Hispaania Silva särk on ? Ja mis selle soodushinnaks siis tuleb ?
Teiseks uuriks veel, et paljuga sinu käest saaks Arsenali selle aasta away kiti koos enda soovitud nime ja numbriga ?
Tänan
Arsenal 450.-
Leave a comment:
-
väga hea
Kuule tänan.
Aa vaata see,ütlesid,et pehemndustega on jama,ma rääkisin selle tüübiga ja ta ütles,et kui Sa ei leia võta lihtsalt pikad varrukad,et pole pehmendusi vaja,aga kui leiad siis võta ikka
Sobib?
Leave a comment:
-
Uuriksin, et mis suuruses see Hispaania Silva särk on ? Ja mis selle soodushinnaks siis tuleb ?
Teiseks uuriks veel, et paljuga sinu käest saaks Arsenali selle aasta away kiti koos enda soovitud nime ja numbriga ?
Tänan
Leave a comment:
-
timmin kõik särgid uuel nädalal ära - suts kiire on praegu asjadega
Vabandan.
Kellel veel vaja, siis mul sellist kraami kohapeal:
Holland kodu, Liverpooli hall, Hispaania Silva, Manu kodu, Manu kollane, pittsburgh penguins Malkin must.
(nendele ka head sooduhinnad)!
Leave a comment:
-
Hei Sheva.
Kuule kas seda Eindhoveni särki pole saada siis,või sain ma valesti aru Uhuri käest?
Leave a comment:
-
Rooney selle hooaja punane M suuruses (Man Utd) särk on kohapeal olemas, asub hetkel minu käes, Pärnus saab ka käest-kätte anda.
450.- (postikulu hinna sees)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: