tahtsin veel küsida, et kui ma nüüd särgi soovi avaldaks, kas jõuludeks saaks kindlalt kätte? kui kindlalt saab, siis ma pane mu poolt beckham'i milani särk. lühikeste käistega. XL suurus. viimati oli tal nr 32 seal seljal. loodetavasti see ei muutu
edit: eriti kena oleks kui saaks selle alternate/third särgi, mis on üleni must. http://www.cnjerseyshop.com/pic/2009619160421.jpg
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
ei ole miskit sorritadapolnud ka kurja alatooniga küsitud. lihtsalt ootusärevus on peal. nagu väike laps jõuluhommikul, kes näärivanalt city särki ootab
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustTere.
Ma mõtlen,et sõber mul küsis,kas Sa said särgid kätte juba või noh,on tulemas lähipäevadel need?
Leave a comment:
-
Tere.
Ma mõtlen,et sõber mul küsis,kas Sa said särgid kätte juba või noh,on tulemas lähipäevadel need?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustaaväga hea
siis ma arvan et ma sellise võtaksingi! aga kas on teada umbes, kui kaua läheb selle särgi kohale jõudmisega? ning küsiksin ka, millal raha üle kanda ja kellele?
Leave a comment:
-
aaväga hea
siis ma arvan et ma sellise võtaksingi! aga kas on teada umbes, kui kaua läheb selle särgi kohale jõudmisega? ning küsiksin ka, millal raha üle kanda ja kellele?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustjh sellist ma mõtlesingihuvitav, kas selle hind läheks palju suuremaks kui 400.-
Leave a comment:
-
jh sellist ma mõtlesingihuvitav, kas selle hind läheks palju suuremaks kui 400.-
Leave a comment:
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustmismõttes nagu?
ja seljale prinditud nimi Beckham ja number 7
Leave a comment:
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustlisaks küsiksin, kas oleks võimalik saada beckhami selle hooaja manu särki? kui eelnevaid ei ole, siis äkki real madridi oma? galaxy oma ma ei soovi.
Leave a comment:
-
lisaks küsiksin, kas oleks võimalik saada beckhami selle hooaja manu särki? kui eelnevaid ei ole, siis äkki real madridi oma? galaxy oma ma ei soovi.
Leave a comment:
-
olen juba ammu saatnud shevale meili peale kirja sooviga beckhami manu 2002/03 särki, kuid vastust pole enam tükk aega saanud. ta küll ütles, et see särk peaks olemas olema ja 400.- ringis, kuid edasist vastust tellimuse kohta ega kättesaamise aja kohta pole saanud. tahaksin küsida, kas on veel võimalik seda särki tellida?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: