Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jalgpallisärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kevv92 Vaata postitust
    Tere Homie.
    Mul sõbral üks tellimus eks,ta küsis Argo käest kaugel see on,aga ta ütles,et Sa ajad seda asja,ajad Sina eks?
    Saaksid Sa öelda,kaugel on Wolfsburgi särk,mis tellitud on...
    Kui oskad aidata,oleks hea
    nii, kuna hetkel särkidetellimine vist väga moes pole, ei saand mingi aeg vajalikku tellimise miinimumkogust kätte, aga eile sai tellimus siiski tehtud, ja nüüd on nad juba Eesti poole teel.

Kommentaar

ja,wolfsburgile lisaks ka see valencia oma,mis ühtlasi on ka mu sõbra oma?

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
        nii, kuna hetkel särkidetellimine vist väga moes pole, ei saand mingi aeg vajalikku tellimise miinimumkogust kätte, aga eile sai tellimus siiski tehtud, ja nüüd on nad juba Eesti poole teel.
        kas se tähendab, et ma saan ka oma NFL särgi siis ? (Baltimore Ravens #52)

Kommentaar

Algselt postitas riven1 Vaata postitust
          kas se tähendab, et ma saan ka oma NFL särgi siis ? (Baltimore Ravens #52)
          jalka ning USA liigade särgid ei tule paraku ühest ja samast kohast, seega USA omadega tuleb natuke veel kannatust varuda, aga tõenäoliselt saab peagi ka too tellimus tehtud.

Kommentaar

ja,wolfsburgile lisaks ka see valencia oma,mis ühtlasi on ka mu sõbra oma?
            justjust...

Kommentaar

ohoh,aitähh
              Te saate nendega ise ühendust võtta.Ma loodan.

Kommentaar

ohoh,aitähh
                Te saate nendega ise ühendust võtta.Ma loodan.
                mhmh, kui käes on, sis üritame ikka võimalikult momentaalselt nad laiali saata.

Kommentaar

Millal särk võiks kohale jõuda?

Kommentaar

Täiega imelik ju tegelikult
                    Iv seen better days

Kommentaar

jah,on kohal juba?

Kommentaar

manchester city helesinist(home) on saada?
                        “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
                          manchester city helesinist(home) on saada?
                          on küll saada...

kahjuks tuleb teiste särkidega veel kannatust varuda

Kommentaar

okei,aga mu sõber küsis,et nagu kui kaua peaks varuma?;D
                            nädal,kaks,vähem?

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                              on küll saada...

kahjuks tuleb teiste särkidega veel kannatust varuda
                              lahe. telli mulle siis helesinine manchester city santa cruz'i särk. M suurus, lühikesed käised. igaks juhuks küsin, et ikka selle hooaja oma? vanu ei taha. rahaasjad saab aetud kevv92 kaudu, varemgi tellind kaupa nii. tänud
                              “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Japs,ma tellisin talle ära sealt kingituste saidilt,aind et raha maksan kunagi,siis kui jõuab ja isa arve kaudu,loodan,et sobib

Kommentaar

Working...
                                X