Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

O: Manchester stuff

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tarzani originaal niudevöö, cantona autogrammiga (viimati kandis wayne rooney, kannaks praegugi, aga jäi väikeseks)

hind 600.-

Kommentaar

9 kaarti on . Saad tasuta need kui tahad, ei viitsi pilti teha.
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

No kui tasuta saan siis võiksid anda ju küll. Saada PM mulle ja saad mu aadressi.

Kommentaar

Ma arvan ka , et ma viitsin need sulle vägisi ära tuua . Kui tahad tuled ise järgi või otsid mind üles .
          Algselt postitas Maekas
          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Põnn sa oled ärikas

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
              Ma arvan ka , et ma viitsin need sulle vägisi ära tuua . Kui tahad tuled ise järgi või otsid mind üles .
              Ei-ei mitte sellepärast, et sa mulle need vägisi ära tooksid vaid, et sa need posti paneksid kuna elan Kuressaares

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                tarzani originaal niudevöö, cantona autogrammiga (viimati kandis wayne rooney, kannaks praegugi, aga jäi väikeseks)

hind 600.-
                ok, 550, viimane hind.

Kommentaar

Wes Browni autogramm pildiga 250.-
                  Ruud Van Nistelrooy oma saad 100-ga talt mul kaks tükki

Eelnevatele, kuidas teil õnnestus Wayne Rooneylt ja Paul Scholesilt ning Roy Keanelt autogramme saada, mul pole siiamaani õnnestunud, kahjuks Keanelt ei saa ka enam

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                    ok, 550, viimane hind.
                    Haahaaa hea nali, sitt nali

Algselt postitas v-fänn Vaata postitust
                    Wes Browni autogramm pildiga 250.-
                    Ruud Van Nistelrooy oma saad 100-ga talt mul kaks tükki

Eelnevatele, kuidas teil õnnestus Wayne Rooneylt ja Paul Scholesilt ning Roy Keanelt autogramme saada, mul pole siiamaani õnnestunud, kahjuks Keanelt ei saa ka enam
                    Ruudi oma võtan ära ja Wesi üle veel mõtlen. Kas pilti saaks nendest.

Kommentaar

Minu arust see niudevöö nali oli sitaks hea

Aga estsoccer, kui nüüd teemasse tagasi tulla siis räägiks äkki PM´is edasi?

Kommentaar

Roy Keane'le saatsin miski 2002 ja tuli kiiresti tagasi. Ning Rooney'le saatsin postiga 2005 aastal. Miski 3 kuud ootasin ja tuli tagasi. Lihtsalt ümbrikus pilt ja autogramm peal. Mingit kaitset polnud.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                          Roy Keane'le saatsin miski 2002 ja tuli kiiresti tagasi. Ning Rooney'le saatsin postiga 2005 aastal. Miski 3 kuud ootasin ja tuli tagasi. Lihtsalt ümbrikus pilt ja autogramm peal. Mingit kaitset polnud.
                          Kust need aadressid saab?

Kommentaar

Klubide kodulehtedelt igaltpoolt. Staadioni aadress põhimõtteliselt.
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                              Klubide kodulehtedelt igaltpoolt. Staadioni aadress põhimõtteliselt.
                              Suured tänud!

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
                                Beckhami Manu särk on pakkuda. Kannaksin praegugi veel aga pisut kitsaks on jäänud. Ostsin mingi 99ndal aastal Mustakivist. Pidavat originaal olema, ise täpselt ei tea..... hind oleks siis 300.
                                gerrardi ja lampardi särk on pakkuda, kui ostad 2 päeva jooksul on hind 50% minus.%%%%..????
                                The Reward is Cheese.

Kommentaar

Working...
                                X