Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Wes Browni autogramm pildiga 250.-
Ruud Van Nistelrooy oma saad 100-ga talt mul kaks tükki
Eelnevatele, kuidas teil õnnestus Wayne Rooneylt ja Paul Scholesilt ning Roy Keanelt autogramme saada, mul pole siiamaani õnnestunud, kahjuks Keanelt ei saa ka enam
Wes Browni autogramm pildiga 250.-
Ruud Van Nistelrooy oma saad 100-ga talt mul kaks tükki
Eelnevatele, kuidas teil õnnestus Wayne Rooneylt ja Paul Scholesilt ning Roy Keanelt autogramme saada, mul pole siiamaani õnnestunud, kahjuks Keanelt ei saa ka enam
Ruudi oma võtan ära ja Wesi üle veel mõtlen. Kas pilti saaks nendest.
Roy Keane'le saatsin miski 2002 ja tuli kiiresti tagasi. Ning Rooney'le saatsin postiga 2005 aastal. Miski 3 kuud ootasin ja tuli tagasi. Lihtsalt ümbrikus pilt ja autogramm peal. Mingit kaitset polnud.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Roy Keane'le saatsin miski 2002 ja tuli kiiresti tagasi. Ning Rooney'le saatsin postiga 2005 aastal. Miski 3 kuud ootasin ja tuli tagasi. Lihtsalt ümbrikus pilt ja autogramm peal. Mingit kaitset polnud.
Beckhami Manu särk on pakkuda. Kannaksin praegugi veel aga pisut kitsaks on jäänud. Ostsin mingi 99ndal aastal Mustakivist. Pidavat originaal olema, ise täpselt ei tea..... hind oleks siis 300.
gerrardi ja lampardi särk on pakkuda, kui ostad 2 päeva jooksul on hind 50% minus.%%%%..????
Kommentaar