Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitage varustust
Collapse
X
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkasper mingi eit oled vä
valged sobivad väga hästi, pohhui see pesemine, kui must on siis näitab, et oled õige mängija.
need hüppeliigse värgiga kaitsmed? lolzz, maailma vastikumad asjad, mõttetu pask.
näiteks mul poleks midagi vahepeal enda putsade poleerimise vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkasper mingi eit oled vä
valged sobivad väga hästi, pohhui see pesemine, kui must on siis näitab, et oled õige mängija.
need hüppeliigse värgiga kaitsmed? lolzz, maailma vastikumad asjad, mõttetu pask.Ja pealegi, kui juba kalli raha eest oled endale putsad soetanud, siis peab ikka veits ka nende eest hoolt kandma.
Kui sa mind tunneksid, siis sa mõistaksid, miks ma hüppeliigese värgiga kaitsmeid kannan. AGa üldiselt eks kõigil on oma maitse ja minu arvamus on selline.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kui efektiivne see kaitse on? Ma ostsin kunagi endale mingid niked, mis olid hüppeliigesetoega vms ja jubedus oli nendega mängimine, aga eks loeb vast hind ka, odavad on sitad vms?
nende kunstmurubutsadega on selline asi et ka korralikud keerad tuksi, kui näiteks niisked-märjad butsad viskad kodus radikale vms kuivama. Vastupidavus s6ltub sellest kuidas ise hoiad, aga jah adi omad on reeglina teistes üle.AILTON
Kommentaar
-
türademaa... evul jumalasta õigus. kasper, sa oeld sitt moepolitseinik.. ülisitt... et mäng hästi välja tuleks, on vaja ennast hästi tunda, see tähendab,peabomama ilusaid asju. kedrad üle põlve tõmmatud on jube tehniline.. vaata tarmo kinki või cristianot noh!!!.. suured kollikaitsmed on erilised pasad... kaitse peab olema nii väike ja õhuke kui võimalik....
kedrad käivad nii
kui ikke ei tea , kuidas hea välja näha, siis pole mõtet siia postitada, eksole.
siiamaani jagavad matsu aint mina ja evu!
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttürademaa... evul jumalasta õigus. kasper, sa oeld sitt moepolitseinik.. ülisitt... et mäng hästi välja tuleks, on vaja ennast hästi tunda, see tähendab,peabomama ilusaid asju. kedrad üle põlve tõmmatud on jube tehniline.. vaata tarmo kinki või cristianot noh!!!.. suured kollikaitsmed on erilised pasad... kaitse peab olema nii väike ja õhuke kui võimalik....
kedrad käivad nii
kui ikke ei tea , kuidas hea välja näha, siis pole mõtet siia postitada, eksole.
siiamaani jagavad matsu aint mina ja evu!i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttürademaa... evul jumalasta õigus. kasper, sa oeld sitt moepolitseinik.. ülisitt... et mäng hästi välja tuleks, on vaja ennast hästi tunda, see tähendab,peabomama ilusaid asju. kedrad üle põlve tõmmatud on jube tehniline.. vaata tarmo kinki või cristianot noh!!!.. suured kollikaitsmed on erilised pasad... kaitse peab olema nii väike ja õhuke kui võimalik....
kedrad käivad nii
siiamaani jagavad matsu aint mina ja evu!
Algselt postitas 17 Vaata postitustEnam ju ei või nii teipida ja sokke peale tõmmata!
mis nüüd saama hakkab?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar