Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitage varustust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    kunstmuru kohapealt, et jah kunstmuru määrib küll palli ja butsasid.Et valged butsad valgeks ei jää ja valge pall läheb kiiresti mustaks.
    Kui Sportland Arenale ei satu, siis pole mõtet seda karta.

Kommentaar

Maarjamäe teeb sinu putsadest rohelised täkud .

Kommentaar

kasper mingi eit oled vä

valged sobivad väga hästi, pohhui see pesemine, kui must on siis näitab, et oled õige mängija.
        need hüppeliigse värgiga kaitsmed? lolzz, maailma vastikumad asjad, mõttetu pask.
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
          kasper mingi eit oled vä

valged sobivad väga hästi, pohhui see pesemine, kui must on siis näitab, et oled õige mängija.
          need hüppeliigse värgiga kaitsmed? lolzz, maailma vastikumad asjad, mõttetu pask.
          igalühel oma maitse
          näiteks mul poleks midagi vahepeal enda putsade poleerimise vastu
          www.netsoccer2.com

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
            kasper mingi eit oled vä

Ei ole. Kui valge putsa on must siis see on sama hea, kui tukapedel on soeng sassis. Aga üldiselt ega mul endal on ka valge veidike kollakas/rohekas, aga kui väga rõvedaks läheb, siis ma ikka veits küürin ka. Väga määrdunud putsa on mu arust sama hea, kui sitane särk ja sitase särgiga sa ju linna peal ei käi. Ja pealegi, kui juba kalli raha eest oled endale putsad soetanud, siis peab ikka veits ka nende eest hoolt kandma.

Kui sa mind tunneksid, siis sa mõistaksid, miks ma hüppeliigese värgiga kaitsmeid kannan. AGa üldiselt eks kõigil on oma maitse ja minu arvamus on selline.
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Ega mul on endalgi hüppeliigesega(õigemini küll mingi kronksluu orsmth) probleeme, nii et eelistan ka hüppeka kaitsmega arvatavasti. Aga ma vaatan, mis hästi istub ja on mugav siiski

Kommentaar

Kui efektiivne see kaitse on? Ma ostsin kunagi endale mingid niked, mis olid hüppeliigesetoega vms ja jubedus oli nendega mängimine, aga eks loeb vast hind ka, odavad on sitad vms?
                nende kunstmurubutsadega on selline asi et ka korralikud keerad tuksi, kui näiteks niisked-märjad butsad viskad kodus radikale vms kuivama. Vastupidavus s6ltub sellest kuidas ise hoiad, aga jah adi omad on reeglina teistes üle.
                AILTON

Kommentaar

Tra kui sa ostad valged putsad siis seisad lihtsalt platsi kõrval ja näed hea välja ju. Ei pea küürima ja ei saa higiseks vms.
                  Algselt postitas JT8055
                  Olge aktiivsemad!

Kommentaar

türademaa... evul jumalasta õigus. kasper, sa oeld sitt moepolitseinik.. ülisitt... et mäng hästi välja tuleks, on vaja ennast hästi tunda, see tähendab,peabomama ilusaid asju. kedrad üle põlve tõmmatud on jube tehniline.. vaata tarmo kinki või cristianot noh!!!.. suured kollikaitsmed on erilised pasad... kaitse peab olema nii väike ja õhuke kui võimalik....

kedrad käivad nii

kui ikke ei tea , kuidas hea välja näha, siis pole mõtet siia postitada, eksole.

siiamaani jagavad matsu aint mina ja evu!

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                      türademaa... evul jumalasta õigus. kasper, sa oeld sitt moepolitseinik.. ülisitt... et mäng hästi välja tuleks, on vaja ennast hästi tunda, see tähendab,peabomama ilusaid asju. kedrad üle põlve tõmmatud on jube tehniline.. vaata tarmo kinki või cristianot noh!!!.. suured kollikaitsmed on erilised pasad... kaitse peab olema nii väike ja õhuke kui võimalik....

kedrad käivad nii

kui ikke ei tea , kuidas hea välja näha, siis pole mõtet siia postitada, eksole.

mida sa taku siin mölised,endal sul on geeli asemel vesi ,niiet sa ei jaga sittagi sellest asjast
                      i don t like u u don t like me

Kommentaar

ma olin vahepeal kiilakas, jobu. ema on sul vesi

Kommentaar

ja teibitud peab olema nii nagu beckhamil seal pildil, või tõmba siis valge sokk jalga.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Enam ju ei või nii teipida ja sokke peale tõmmata!
                            mis nüüd saama hakkab?

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust

kedrad käivad nii

Nojah, kõigile pole antud moeteadmisi.

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                              Enam ju ei või nii teipida ja sokke peale tõmmata!
                              mis nüüd saama hakkab?
                              Üritades saada paremaks moepolitsenikuks, siis arvatavasti hakkab levima kaos, kuid kuna õiged mehed reeglitest ei hooli, siis läheb ikka valge sokk jalga või teip kedrale.
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Aga siis ütleb härra/proua kohtunik, et onu platsile ei saa juhul, kui teip või sokk ei kao.

Kommentaar

Working...
                                X