Vaporid on üle prahi, imo. Kaitsmed mingid kerged ja õhukesed, endal mugavam ja siis palliks voiks olla total 90 shoot või siis t90 omni seeriast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitage varustust
Collapse
X
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustossa. mis soovitused?! eiii! geelipedeks ma ei hakkaa...aga buutsade kohapealt...tglt oli endalgi plaan valged ostavalged ülekõige
agaaa...kedrad ehk need põlviksokid orsmth väää?
ahjaaa. kõige paremini on mind aidanud Kasper-i postitused. Aitähhhh sulleMa ei tea, vägemalt minul on nii. Aga kui putsad juba sehvid peavad välja nägema, siis pole mõtet ka musti osta, aga kuna tänapäeval on turg suur, siis valikuvõimalust peaks olema igale maitsele.
Kedrad on jah põlvikud. Takule seda, et üle põlve on kedrad ainult väravavahtidel!Aga mu arust peaksid sa juba kaitses olema, seega enam ei ole üle põlve kedrad lahedad.
Ja Eliise ära osta kergeid kaitsmeid. Soovitan kaitsmeid, mis on alt jalatoega, need kaitsevad kõige rohkem vigastuste eest ja toetavad ka piisavalt jalga. Need kerged ja väiksed kaitsjad sobivad ainult sulgkergetele ning kiiretele ja kitsaste jalgadega onudele.
Ja pole tänu väärt.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKas naistel üldse on kaitsmeid vaja? Mnjah, samas kui ma nüüd ise mõtlen, siis ega sinikad pole vist popp teema, eriti suvel.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Ega jahega mul vast peab kindlalt alt ka toega olema...jalaga natuke probleeme lihtsalt
aga kindlat positsiooni tglt veel ei ole...vahel väravas, vahel poolkaitses
nii et saab mõlematmoodi: nii üle põlve kui ka alla põlve...vastavalt vajadusele...aga see valge buutsa teema...kunstmurul ei tohiks ju väga määrdumisega probleeme olla vms?
Kui ma midagi lolli ütlen, ärge häbenege seda ütlemast...
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustEga jahega mul vast peab kindlalt alt ka toega olema...jalaga natuke probleeme lihtsalt
aga kindlat positsiooni tglt veel ei ole...vahel väravas, vahel poolkaitses
nii et saab mõlematmoodi: nii üle põlve kui ka alla põlve...vastavalt vajadusele...aga see valge buutsa teema...kunstmurul ei tohiks ju väga määrdumisega probleeme olla vms?
Kui ma midagi lolli ütlen, ärge häbenege seda ütlemast...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMu arust naised mängivad kohati isegi karmimat jalkat, kui mehed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMu arust naised mängivad kohati isegi karmimat jalkat, kui mehed.
Algselt postitas Kasper Vaata postitustEndal kunstmuruga kogemusi ei ole, aga silma on hakanud, et kunstmurul mängitavad pallid ja putsad kisuvad mustaks. Võin praegu pada ajada, sest tõesti ise ei mängi kunstmurul, aga kuskilt on nagu selline asi silma hakanud.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustmis putsasid te siin 500 eest silmas pidasite, lõunakas eriti alla 1000-seid tähele ei pannud kusagil.(44-numbrit). No umbes viissada tähendab seda, et mingi kuue sottiga saab ilusti endale putsad. Konkreetselt ei hakka praegu putsade nimesid loopima, aga tuleb minna vaid õigesse poodi ja saadki omale odava raha eest täiesti head putsad. Aga see jutt, et alla tonnaseid putsasid pmt ei ole, on küll loll jutt.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustkindad osta korralikud 500+ eegused adi omad. Muud asjad kipuvad lagunema kiiresti, ning pidavust pole üldseFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNoore tütarlapse jalg on muidugi number 44. No umbes viissada tähendab seda, et mingi kuue sottiga saab ilusti endale putsad. Konkreetselt ei hakka praegu putsade nimesid loopima, aga tuleb minna vaid õigesse poodi ja saadki omale odava raha eest täiesti head putsad. Aga see jutt, et alla tonnaseid putsasid pmt ei ole, on küll loll jutt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar