Algselt postitas 17
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitage varustust
Collapse
X
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustbuutsad, kedrad ja kaitsmed- olemas...
pall ja kindad tulevad siis, kui ma rikkamaks saanAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustsai siis esimest korda uute asjadega mängitud...hoopis teine fiilingpalju mõnusam oli mängida...ja selle puhtuse kohta...parema buutsa sisekülg läks ainsana halliks, aga selle kohaga ma löön palli ka nii et ma ei imesta
Põhiline on see, et on hea mängida
mul kyll endal uued buutsad hõõrusid jalad villi
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustkohe esimesel korral olid buutsad mugavad?
mul kyll endal uued buutsad hõõrusid jalad villi
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustkohe esimesel korral olid buutsad mugavad?
mul kyll endal uued buutsad hõõrusid jalad villiRonaldo jalas näevad need küll vinged välja, kuid neile tehakse saapad nende endi jalgade suuruste järgi ning üldiselt +F50 ja Vapordi on kitsajalgsetele ja kiiretele meestele, kui te seda ei ole, siis ostke mõned teised putsad.
Siis ei ole mitte mingisugust hõõrumist.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo mida te ostate siis endale kitsaid putsasid, kui endal jalg nendesse sisse ei mahugi.Ronaldo jalas näevad need küll vinged välja, kuid neile tehakse saapad nende endi jalgade suuruste järgi ning üldiselt +F50 ja Vapordi on kitsajalgsetele ja kiiretele meestele, kui te seda ei ole, siis ostke mõned teised putsad.
mul on ka suht laiad buutsad, see pärast siis ei hõõrunudki
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo mida te ostate siis endale kitsaid putsasid, kui endal jalg nendesse sisse ei mahugi.Ronaldo jalas näevad need küll vinged välja, kuid neile tehakse saapad nende endi jalgade suuruste järgi ning üldiselt +F50 ja Vapordi on kitsajalgsetele ja kiiretele meestele, kui te seda ei ole, siis ostke mõned teised putsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustma olen mingi 4-5 korda mänginud ja enam pole mingit probleemi, buutsad oleks nagu jalga valatudFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar