Täna viin siis pea 3e teema jagu pabereid politseisse, eks näis kas aitab. Samuti suutis ta selle sama piletiga juba ühelt teiselt tüübilt 600.- välja petta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Eesti - Brasiilia pilet! [IKKA VEEL ALLES]
Collapse
X
-
BE CAREFUL! YOU MIGHT BE DEALING WITH A.. GANGSTER!
Kõik algas sellest kui olin 16-aastane.
Käisin 9 klassi lõpus ikka pidudel ja sünnipäevadel jne.
Kord läks asi käest ära, sain jalaga neeru ning küünarnukiga vasta vahtimist.
Hommikul tõustes olid silmad sellised: grrr.gif
Läksin ning hakkasin pärnus Everlastis käima ning nüüd??
Kui varem oli nii, et sõbrad kaitsesid mind siis nüüd vastupidi. 1.5 aastat trenni ning tulemus on silmaga nähtav rolleyes.gif
Vahepeal on muidugi veel konflikte olnud kuid nende jutustamise jätan teiseks korraks.
Minu põhimõte on selline, et olgu mees nii suur kui tahes alati on võimalik teda võita
Parem sirge, vasak haak, kannaga pähe.. mida iganes confused.gif
Kommentaar
-
Ma ise plaanisin kah osta talt aga ma oleks ostnud käest kätte ja lasknud veel ennem Piletilevis speccida. Jõudsin MSNis vaid selle jutuni, et kuna peab maksma.
Ei tea mis ta selle jutu peale oleks teinud kui ma oleks tahtnud kontrollida?
Edit: Tim, kust foorumis sa selle postituse leidsid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustMa ise plaanisin kah osta talt aga ma oleks ostnud käest kätte ja lasknud veel ennem Piletilevis speccida. Jõudsin MSNis vaid selle jutuni, et kuna peab maksma.
Ei tea mis ta selle jutu peale oleks teinud kui ma oleks tahtnud kontrollida?
Edit: Tim, kust foorumis sa selle postituse leidsid?
Kommentaar
-
Ka filmiveeb foorumis käib jaht tollele petturile: http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewt...=asc&start=300 (kerige veits alla poole)
Kommentaar
-
// edit
Teiseks käib see asi sama valdkonna alla, et läheb menti ning ütled et said mängus runescape üle?
Sellise asja eest küll midagi ei tehta, kui asi ei ole materjaalne
Igasugu kübermängudega seonduvad asjad ei ole karistatavad
Ning oleneb summast ka muidugi. Kui mingi 50krooni on siis ma küll ei teaOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar