Kas sellele tegelasele üldse mingi spordiala või sportlane meeldib?Nüüd on siis Kadri Lehtla talle ette jäänud.Ma ei imestaks kui varsti see mees kellegilt kolki saaks.Kuna ta eriline tegelane ja usun,et ka tulevikus tuleb tema suust puhast sitta siis väärib ta eraldi teemat.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
P.P. & P.P. ehk Pahv-Pullerits vs. JALGPALL
Collapse
X
-
Täna siis härra Pahv ''hiilgas'' saates Mehed ei nuta väitega, et Eesti jalgpalli koondis ei saa käesoleval 2012 aasta neljas mm-2014 valikmängus ühtegi punkti. Härra Pahv pidas normaalseks sedagi,et Andorra võidab meid. Oma väided kaitses ta sellega, et Fääridele me ju kaotasime. Võib ainult öelda härra Pahvile,kas aastavahetuse alkohol ikka on verest kadunud või pole veel kaineks saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVÄhemalt sain ma sealt saatest kalendri!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas dwideng Vaata postitustPahvi viga on et Ta ei armasta jalgpalli. Paljud on sellise veaga!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMa parandaks sinu lauset...ta mitte ei armasta, vaid VIHKAB jalgpalli. Tema elu eesmärk on jalgpall Eestis välja suretada...seda on näidanud ka inimesi tööle (mitte)võttes...ühesõnaga näitab välja oma viha jalgpalli vastu ka seadust rikkudes. Igatahes pahvinärakas võib perse ka minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVince läheb ja suretab jalka välja!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVince läheb ja suretab jalka välja!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar