Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma kuulan enne sada korda mõlemat P.P.-d kui nende kolleeg Martinit kes on ikka totaalne munn, sitapea ja kusik ruudus. Värdjas võttis sõna ja kui nägi, et keegi ta kurjategijast mõttekaaslasega ei haaku, kustutas pool teemat ja ei pannud seda isegi siia ülesse. Haige vend aga jätame meelde.
.
Ma kuulan enne sada korda mõlemat P.P.-d kui nende kolleeg Martinit kes on ikka totaalne munn, sitapea ja kusik ruudus. Värdjas võttis sõna ja kui nägi, et keegi ta kurjategijast sõbraga ei haaku, kustutas pool teemat ja ei pannud seda isegi siia ülesse. Haige vend aga jätame meelde.
Gallacher, chill nüüd. Tõstis kõigest tekkinud OT vähe sobivamasse kohta. Nõmme Kaljuga oli selles seadustes näpuga järje ajamises, tapmise defineerimisel ja ühest äärmusest teise loksumisel vähe pistmist.
Pärast tööpäeva sai ehk paar õllet liiast lubatud ja nüüd kisub liiga emotsionaalseks ära? Homme targem olukorda uuesti üle hinnata.
Gallacher, chill nüüd. Tõstis kõigest tekkinud OT vähe sobivamasse kohta.
OK, vaatasin jah, et nüüd ahv on seda teinud.
Eks jah, emotsioonid kasvasid ülepea ning Kaljuga ei olnud sel arutelul tõesti enam pistmist. Munn jääb munniks küll aga olgu, võtsin su jutu peale väikse napsi ja nõustun, et asja võiks vabamalt võtta.
Ma kuulan enne sada korda mõlemat P.P.-d kui nende kolleeg Martinit kes on ikka totaalne munn, sitapea ja kusik ruudus. Värdjas võttis sõna ja kui nägi, et keegi ta kurjategijast mõttekaaslasega ei haaku, kustutas pool teemat ja ei pannud seda isegi siia ülesse. Haige vend aga jätame meelde.
.
OK, vaatasin jah, et nüüd ahv on seda teinud.
Eks jah, emotsioonid kasvasid ülepea ning Kaljuga ei olnud sel arutelul tõesti enam pistmist. Munn jääb munniks küll aga olgu, võtsin su jutu peale väikse napsi ja nõustun, et asja võiks vabamalt võtta.
Tüüpiline, kusjuures link oli teemas olemas kell 22:09 (ehk kohe pärast esimeste postituste liigutamist), kuid noh, mis siin ikka seletada, eks igaüks näe ise.
Jõudu tööle!
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kiidan heaks selle, et see offtopic sai Kalju teemast maha tõstetud. Veider oli lihtsalt, et oma moderaatoritööd tehes oli su esimeseks sõnumiks a la "tõstame Flora fännide jura siia ja siia" ja minu küsimuse peale, et kuidas antud kontekstis Flora fännid jälle ette jäid, kustutasid minu küsimuse ja muutsid oma sõnastust. Hästi tehtud, preili.
Kiidan heaks selle, et see offtopic sai Kalju teemast maha tõstetud. Veider oli lihtsalt, et oma moderaatoritööd tehes oli su esimeseks sõnumiks a la "tõstame Flora fännide jura siia ja siia" ja minu küsimuse peale, et kuidas antud kontekstis Flora fännid jälle ette jäid, kustutasid minu küsimuse ja muutsid oma sõnastust. Hästi tehtud, preili.
Jah, mõistlik olnuks hakata sinuga Kalju teemas offtopicust jaurama. Muidu aga algas teist ja jätkus teiega, kuid võta seda pigem kiitusena, et olete aktiivsed ja huvilised mitmetel teemadel. Miks alati maailma nii negatiivselt vaadelda ja enda tuju rikkuda, rohkem päikest ja positiivsust!
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar