Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Njah, eelmise aasta jaanuarist kuni suve esimese pooleni sai päris kõvasti tossutatud , kuigi enne seda olin nii alkoholi kui ka suitsu koha pealt puhas poiss.
Seejärel taandus asi "täispeaga suitsetamiseks". Hetkel ei julge veel öelda, kas olen täitsa maha jätnud.
PS. Peamised margid olid Davidoff, LM Lights ja Memphs Blue Lights
Ei suitseta. Põhjus on tervis, une tekkimine ja valusad peavalud peale alkoholi joomist. Ütleksin, et hommikunsed peavalud olid ca 3 korda tugevamad peale alko ja suitsu ühistarbimist kui lihtsalt alko.
Samas pean tunnistama et mingi 5 suitsu teen aastas pommis peaga ikka ära .
Jah 7% (3)
Ei 77% (33)
Vahel harva 16% (7)
mnjaa tervislik raffas siin .. aga peab ju ka erandeid olema nagu mina :P aga luban, et kui segama hakkab jätan maha
Ei suitseta. Põhjus on tervis, une tekkimine ja valusad peavalud peale alkoholi joomist. Ütleksin, et hommikunsed peavalud olid ca 3 korda tugevamad peale alko ja suitsu ühistarbimist kui lihtsalt alko.
See on huvitav lugu - osadel mõjub pohmell peas teistel kõhus.Ma olen see teise variandi mees, peaga on aruharva midagi lahti järgmisel päeval.
See on huvitav lugu - osadel mõjub pohmell peas teistel kõhus.Ma olen see teise variandi mees, peaga on aruharva midagi lahti järgmisel päeval.
--------------------------------------------------------------
Ma olen ka selle teise variandi mees, suitsu ei tee ikkagist
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
teen. pakk kanget läheb vähemalt päevas. Ja mis siis? Tähtis pole see, kaua elad, vaid kuidas elad. Mina olen seda värki nagu meeles pidanud ikka. Õllet ja naisi kah... Ja ongi elu täisväärtuslik...
keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar